Napisano 26 Marzec 20186 l Witam,zastanawiam się nad zakupem poprzez steam pakietu Substance Pack - Indie - zestawu trzech programów: Substane Painter, Bitmap to Material 3 i Substance Designer. Wiem, że zasady działania licencji są opisane, jednak wolałbym potwierdzić, czy dobrze je zrozumiałem.1. Po roku czasu korzystania, tracę możliwość pobierania aktualizacji, ale nadal mam prawo korzystania z oprogramowania permanentnie.2. Jeśli po roku od zakupu, wpłacę ~$49, zyskuję dożywotnie prawo do korzystania z oprogramowania PLUS dożywotnie prawo do korzystania z aktualizacji.Proszę bardzo o poprawienie mnie, jeśli się mylę.DziękiPozdrawiam
Napisano 26 Marzec 20186 l Nie chce się wtrącać ale czy warto to kupować na steamie? Cena nie jest wcale szałowa vs to co jest na strojne allegorithmic za te same softy. (ze 300 róznicy) A ich miesięczny plan z opcją wykupu licencji po roku brzmi troszku lepiej. Żeby używać steamia torzeba być cały czas online i zalogowanym jeśli się nie mylę. To teza duży MINUS.
Napisano 26 Marzec 20186 l Kupilem na steam substance paintera i zaluje ze nie wzialem zwyklego LIVE calego pakietu jak pisze Michalo.
Napisano 27 Marzec 20186 l Autor Dziękuję bardzo za opinie, jeszcze doczytam czym się one różnią i możliwe że skuszę się na tą wersję ze strony, ale pytanie nadal jest aktualne: Czy po roku czasu mam już ten program permanentnie dla siebie i po dopłacie ~49 dolców dożywotnie aktualizacje? Dzięki!
Napisano 27 Marzec 20186 l Na oficjalu przynajmniej po dopłacie 49 usd dostajesz premanętną licencję na tą wersję, która masz po roku (albo ponad roku). Bez darmowych updatów - jesli zdecydujesz się zrezygnować z subskrypcji na kolejny rok. Jeśli przerwiesz subskrypcję po mnie niż roku, tracisz możliwość zakupu licencji. Reasumując, za niecałe 300 usd możesz mieć licencje na wszystkie 3 softy, do tego masz 30 assetów co miesiąc przez przynajmniej rok czasu (360 assetów). Z czego 12 miesięcy masz na raty 20 usd ;) Jakbyś kupował licencje pojedynczo zapłacił byś 400 usd - czyli B2M masz za free tym sposobem. Chyba, że nie umiem czytać ze zrozumieniem ;) Poczytaj FAQ zanim kupisz.
Napisano 6 Kwiecień 20186 l A jeżeli nie potrzebujesz softu już w tej chwili, możesz poczekać parę miesięcy na jakąś obniżkę cen. Kiedyś widziałem cały pakiet za 200$ na ich stronie. Ja go dopadłem w tej cenie nieco później na Steamie.