Napisano 8 Listopad 200420 l co jest źle? pomińćie texturki w wojowniku, wiem że sie słieci... na razie tylko siatak - włosy babki i ubranko też olejcie... chodzi na razie o proporcje, i budowe
Napisano 8 Listopad 200420 l ona ladna ... ale ma lekki niedowlad gornej wargi ... :) i ramiona chyba troszke zbyt uniesione ... chociaz stare ciuchy tak uwydatnialy ramiona ... mi sie podoba ... pozdro
Napisano 8 Listopad 200420 l Ta laska ci coś nie wyszła (to nie mój typ)to taki troche smok.A jeśli chodzi o gościa to troche za bardzo się błyszczy,i wygląda jak lalka ,popracuj troche nad skórą ,ale tak to OK może być.Pozdrawiam!!
Napisano 8 Listopad 200420 l Autor Wiem że się świeci, popracuję nad tym, chodziło mi tylko o siateczkę... dzięki za komentarze - uwzględnie je... Naprawde ta pani nie jest ładna? a co do ubranka.. na razie jest zerżnięte na żywca z posera i w pośpiechu pomalowana, więc też nie brać pod uwagę :)
Napisano 8 Listopad 200420 l ten facet, ma jakby welniany swetr, i ten kolec wystaje, on by nie ustal, trzeba by jakies grube skorzane wzmocnienie dac, no a wogle po co wszywac kolec w takim miejscu, przeciez sie nabije uchem jak podniesie ramiona oprocz tego wszystko juz chyba powiedziane, wiec nie bede powtarzac.
Napisano 9 Listopad 200420 l Autor Kurde jest problem... Ona ma trochę za pyzatą twarz i nie wiem co zrobić, żeby była ładniejsza - bo jak ją trochę odchudzam - wygląda jak trup :/ Ma ktoś jakiś dobry pomyśł? Ona mi się podoba, ale chcę żeby była jeszce ładniejsza :)
Napisano 9 Listopad 200420 l IMO ona ma po prostu zbyt "kanciasta" glowe, wyciagnij ja nieznacznie w pionie...i moze troszke opusc jej ramiona bo jakas taka przypakowana (rozumiem ze ma poduszki na ramionach ale chyba troszke za duza w barach:)) owocnej pracy i pozdrawiam
Napisano 9 Listopad 200420 l Tenfacecik znacznie bardziej mi sie podoba ale jak nad babka popracujesz tez beda z niej ludzie :) na poczatek zwerz jej gore czaski wiesz czolo znaczy sie bo jest znacznie za duze a co do puci to niech bedzie widac taki typ urody ale koniecznie zwez jej to czolo bo wyglada jak neandertalczyk ! Jak juz mam sie czepiac to moge jeszcze dodac zebys odrobine obnizyl same ramiona i je troche zwezil bo kobietki sa raczej drobne wiec bedzie lepiej wygladac jak nieznacznie ja zwezisz w ramionach no chyba ze tak bardzo lubi plywac :) Naprawde przyjemne pracki ! jeszcze troche nad nimi posiedzisz i bedzie lux !!
Napisano 9 Listopad 200420 l Zrób jej bardziej wklęsłe policzki, zaokrąglij głowę (teraz ma kwadratową jak sir Czarnomurzyński).
Napisano 10 Listopad 200420 l Autor qrde... nie moge czytać takich głupot :) Hej, co to miało znaczyć ? :) Dziki za rady o buzi tej pani. tego właśnie mi było trzeba - biore się za Operację plastyczną - mam nadzieję że wyjdzie z niej ładna Dziewczysia :)
Napisano 10 Listopad 200420 l Autor A tak wygląda facecik już z nogami, wiem, ze ma jeszce parę błędów i nie zdążyłem kolcy usunąć
Napisano 10 Listopad 200420 l zrob mu czlowieku spodnie, bo nogi zbyt kobiece jak na takiego faceta, i troche pedalowato wyglada w tych majteczkach.
Napisano 11 Listopad 200420 l Shogun.... już tłumaczę... Z tego co zauwazyłem... większość wypowiadajacych się traktuje twarz człowieka jak karoserie samochodu... zapominajac o indywidualnych rysach każdego z nas... Gdyby wszyscy byli podobni to brendzlowałbym się przed lustrem :) Twoje pytanie... co zrobić żeby była ładniejsza.... man..... Wg barkokowych kanonów powinna być grubsza... wg średniowiecznych mieć szerokie biodra i małe piersi.... jeśli chcesz nawiązać do anime... to powinna mieć wieksze oczy i węższą brodę... a może pięność czarnoskóra... z wielkimi uszami i dłuuuugą szyją. Piękno jest pojeciem wyglednym... wiec nie bazuj na opinji innych, ja ci moge powiedzieć tylko tyle, że wg mnie przegroda między dziurkami w nosie jest za mała... i to mnie trochę razi tak samo uszy są za daleko z tyłu... ale poza tym... jest dokładnie taka jaką ją "shogun" stworzył... Pozdrawiam
Napisano 11 Listopad 200420 l Autor Dzięki, to było bardzo "budujące" :)... Wprawdzie kanony urody są różne, ale ogólnie jakiś tam ogólny zarys jest wspólny dla wszystkich, i nawet taka niby błacha informacja i dziurkach w nosie jest dla mnie cenna... A pytam się po to, bo za cholere już nie widze obiektywnie tej buzi.. jak się patrzy na jakiś obiekt wystarczająco długo, tociężko go obiektywnie ocenić - tak jak dziewczyna nie umie powiedzieć, czy jej brat jest przystojny, nie? Ok wracam do pracy :)
Napisano 11 Listopad 200420 l moj brat przystojny nie jest, potrafie to powiedziec z cala pewnoscia. co do dziurek u nosa, nie doda jej to piekna, tylko realizmu. zgadzam sie z asblaze co do piekna.
Napisano 11 Listopad 200420 l haaahaha Ania.... chwyciłaś myśl o dziurkach :) bo policzki moga być szerokie, albo wąskie, czoło wysokie albo niskie.... oczy blisko siebie, albo daleko... to jest nie ważne... puki mieści sie w granicach realności LUB!!!!! zaspokaja ambicje twórcy ;)
Napisano 11 Listopad 200420 l ah jezeli moge dodac kilka rad to : 1) zgadzam sie z asablaze i z kazdym po wyzej ktory twierdzi ze to wlasnie defekty czynia nas innymi , oraz spostrzezenie ze twarz to nie karoserja samochodu jest chyba najtrafniejszym okresleniem jakie slyszalem ostatnio :) 2) moze sprobuj troche bardziej wysunac czolo , mniej uwydatnic nosek u gory , stwarzajac bardzo delitaktne przejscia ,a nie ostre kanty jak u mezczyzny. 3) Koncuweczke noska mozesz lekko zadrzec do gory. 4) Mi sie wydaje ze kaciki ust powinny sie konczyc mniej wiecej na tej dlugosci jak teczowki , zerenice 5) Leciutko uwydatnic policzki Jak bedziesz robil nastepna mordke postaraj sie znalesc jakies referki or smt ;) Polecam tez przegladanie siatek modeli lepszych modelrzy duzo pomaga.
Napisano 11 Listopad 200420 l ona nie jest zla ... ale brak polaczenia przegrody nosowej z gorna warga troche daje po oczach ... sprobuj cos z tym zrobic a wydaje mi sie ze bedzie duzo lepiej. pozdrawiam