Traitor Napisano 8 Listopad 2004 Napisano 8 Listopad 2004 Witam Do skonsumowania krotka animka http://www.cechowski.com/it.avi Pozdrawiam [email protected]
KLICEK Napisano 8 Listopad 2004 Napisano 8 Listopad 2004 jezeli to jest ta animacja tego robaczka przypominajaca modliszke to widzialem ja bardzo dawno temu i byla poprostu wysmienita ! zaraz sciagne i dam updejt :) wow heheh to nie z tym robaczkiem . Co do animki to WOW super koniec najlepszy :) Bardzo ciekawie wykonana i super texy :)
Marcin Napisano 8 Listopad 2004 Napisano 8 Listopad 2004 lol mama ..... tentego .. fajne no ;) ciekawe shadery ... i oczywiscie scanline jak sie nie myle ?
Reanimator Napisano 8 Listopad 2004 Napisano 8 Listopad 2004 Klicek, 'modliszke' robil Zbysiu Lenard z pi pi;)
Rascal Napisano 8 Listopad 2004 Napisano 8 Listopad 2004 Jak zwykle ladne shadery :) btw. Traitor to ty robiles shadery do filmu Zlote Krople? a dokladnie chodzi o sekwencje w trailerku chodzi mi o pelne 3D m.in sekwencja z zegarem.
Leru Napisano 8 Listopad 2004 Napisano 8 Listopad 2004 Nie no, kolejna superancka praca. Mała rzecz (rzecz ?) a cieszy. Bardzo fajnie prezentuje się efekcik tego czegoś oślizgłego. Rekomendacja jak znalazł :) Pozdrawiam
Traitor Napisano 8 Listopad 2004 Autor Napisano 8 Listopad 2004 Rascal: Ten zegarek robil kto inny. Ja zazwyczaj robilem lokacje.
prabab Napisano 8 Listopad 2004 Napisano 8 Listopad 2004 Jak ty to robisz, że scanlineem ci tak realistycznie wychodzi? :/
Traitor Napisano 8 Listopad 2004 Autor Napisano 8 Listopad 2004 mellodeque: jeszcze raz dzieki za sound i miejsce na serwerze:)
Leru Napisano 8 Listopad 2004 Napisano 8 Listopad 2004 mellodeque -> wszędzie Cię pełno :> doskonale buahahahaha....
Pawel Lipka Napisano 8 Listopad 2004 Napisano 8 Listopad 2004 dobry przyklad na to jak zly timing moze popsuc dobra reszte;)
Rascal Napisano 9 Listopad 2004 Napisano 9 Listopad 2004 Traitor chodzilo mi o szajbery ;-) czyt. shadery/materialy hyhyh
jaro Napisano 9 Listopad 2004 Napisano 9 Listopad 2004 Naprawde swietne i bardzo realisyczne. Nie spodziewalem sie ze to cos okaze sie kurczakiem :P
Kris_R Napisano 9 Listopad 2004 Napisano 9 Listopad 2004 Smaczniutkie :) takie apetyczne rzeczy na śniadanko lubię wcinać :) Dobra robota... Traitor. Możesz powiedzieć ile mniej więcej jest w tym czystego3d a ile post produkcji? pozdrawiam
Traitor Napisano 9 Listopad 2004 Autor Napisano 9 Listopad 2004 Rascal: rozumiem, ze chodzilo o materialy. Napisalem tak jak napisalem, bo zazwyczaj jak robie scene to modele+materialy. Tej z zegarkiem nie robilem gdyz wtedy jeszcze nie pracowalem w virtualu:) Kris_R: W sumie dosyc smiesznie prosto to sie robilo. Alien jak widac wykonany w 3d z duzej rozdzielczosci faktura, postprodukcja to kolorowanie z oryginalnego na te mroczne odcienie). Postaram sie niedlugo zamiescic szczegolowy przepis tej szybkiej 2 dniowej robotki:) Prabab: Bez globala tez da sie wycisnac duzo ze standardowego renderera. Poza tym, postprodukcja to taka jak ja to czasami nazywam "przyprawa" ktora dopelnia calosc a bez ktorej smakuje nie do konca dobrze.:) Dzieki za komentarze:) Pozdrawiam
Piotr Dobosz Napisano 9 Listopad 2004 Napisano 9 Listopad 2004 Jaro dzieki ze opowiedziales animacje czekajcym wlasnie az im sie sciagnie:( chlip chlip:(
DaUruk69 Napisano 11 Listopad 2004 Napisano 11 Listopad 2004 LOL, a tak pozatym w czym ty to robiles w 3ds max? Jesli to tak to normalnie powiem ci LOL! :D, a tak z innej beczki, to popsoles mi smak :s, wlasnie niedawno jadlem kurczaka :p, a filmik moglby byc dluzszy i ten glos troche niewyrazny no ale mniejsza o to, ale najbardziej mi sie podobala ta animacja tego czegos zielonego jest zajebista !!! No to tyle uwag, krytyki, pochlebstwa i innych takich tam :]
LISEK Napisano 11 Listopad 2004 Napisano 11 Listopad 2004 Genialne! genialne, genialne i genialne... Pozdro
uncle Napisano 12 Listopad 2004 Napisano 12 Listopad 2004 to nie on to robil;) widzialem;) on oszukuje
buczer Napisano 12 Listopad 2004 Napisano 12 Listopad 2004 mozesz pokazac animacje z maxa bez postprodukcji?
Traitor Napisano 12 Listopad 2004 Autor Napisano 12 Listopad 2004 mozesz pokazac animacje z maxa bez postprodukcji? Moge ci podeslac kilka kadrow bez post'a. Ale to na maila bo nie mam aktualnie konta www aby to umiescic.
Piotr Dobosz Napisano 20 Listopad 2004 Napisano 20 Listopad 2004 Traitor prosze odpowiedz jak ty robisz tak realistyczne rzeczy scanlinem????pozdrawiam
Traitor Napisano 22 Listopad 2004 Autor Napisano 22 Listopad 2004 Traitor prosze odpowiedz jak ty robisz tak realistyczne rzeczy scanlinem????pozdrawiam Duzo zalezy od oswietlenia. Oswietlenie i dobra textura moze bardzo duzo zdzialac. Poza tym, tak jak wspominalem, korekte barw robie jeszcze w After Effects. Scanline nie jest taki zly za jakiego sie go uwaza, nikt nie powiedzial, ze aby bylo ladnie musi byc musowo global:)
uncle Napisano 23 Listopad 2004 Napisano 23 Listopad 2004 hehe on to wszystko camera nagrywa a potem wciska kity ze scanline;p
Traitor Napisano 23 Listopad 2004 Autor Napisano 23 Listopad 2004 hehe on to wszystko camera nagrywa a potem wciska kity ze scanline;p Oj uncle, uncle:)
Rekomendowane odpowiedzi