Napisano 8 Listopad 200420 l Witam Do skonsumowania krotka animka http://www.cechowski.com/it.avi Pozdrawiam [email protected]
Napisano 8 Listopad 200420 l jezeli to jest ta animacja tego robaczka przypominajaca modliszke to widzialem ja bardzo dawno temu i byla poprostu wysmienita ! zaraz sciagne i dam updejt :) wow heheh to nie z tym robaczkiem . Co do animki to WOW super koniec najlepszy :) Bardzo ciekawie wykonana i super texy :)
Napisano 8 Listopad 200420 l lol mama ..... tentego .. fajne no ;) ciekawe shadery ... i oczywiscie scanline jak sie nie myle ?
Napisano 8 Listopad 200420 l Jak zwykle ladne shadery :) btw. Traitor to ty robiles shadery do filmu Zlote Krople? a dokladnie chodzi o sekwencje w trailerku chodzi mi o pelne 3D m.in sekwencja z zegarem.
Napisano 8 Listopad 200420 l Nie no, kolejna superancka praca. Mała rzecz (rzecz ?) a cieszy. Bardzo fajnie prezentuje się efekcik tego czegoś oślizgłego. Rekomendacja jak znalazł :) Pozdrawiam
Napisano 9 Listopad 200420 l Naprawde swietne i bardzo realisyczne. Nie spodziewalem sie ze to cos okaze sie kurczakiem :P
Napisano 9 Listopad 200420 l Smaczniutkie :) takie apetyczne rzeczy na śniadanko lubię wcinać :) Dobra robota... Traitor. Możesz powiedzieć ile mniej więcej jest w tym czystego3d a ile post produkcji? pozdrawiam
Napisano 9 Listopad 200420 l Autor Rascal: rozumiem, ze chodzilo o materialy. Napisalem tak jak napisalem, bo zazwyczaj jak robie scene to modele+materialy. Tej z zegarkiem nie robilem gdyz wtedy jeszcze nie pracowalem w virtualu:) Kris_R: W sumie dosyc smiesznie prosto to sie robilo. Alien jak widac wykonany w 3d z duzej rozdzielczosci faktura, postprodukcja to kolorowanie z oryginalnego na te mroczne odcienie). Postaram sie niedlugo zamiescic szczegolowy przepis tej szybkiej 2 dniowej robotki:) Prabab: Bez globala tez da sie wycisnac duzo ze standardowego renderera. Poza tym, postprodukcja to taka jak ja to czasami nazywam "przyprawa" ktora dopelnia calosc a bez ktorej smakuje nie do konca dobrze.:) Dzieki za komentarze:) Pozdrawiam
Napisano 9 Listopad 200420 l Jaro dzieki ze opowiedziales animacje czekajcym wlasnie az im sie sciagnie:( chlip chlip:(
Napisano 11 Listopad 200420 l LOL, a tak pozatym w czym ty to robiles w 3ds max? Jesli to tak to normalnie powiem ci LOL! :D, a tak z innej beczki, to popsoles mi smak :s, wlasnie niedawno jadlem kurczaka :p, a filmik moglby byc dluzszy i ten glos troche niewyrazny no ale mniejsza o to, ale najbardziej mi sie podobala ta animacja tego czegos zielonego jest zajebista !!! No to tyle uwag, krytyki, pochlebstwa i innych takich tam :]
Napisano 12 Listopad 200420 l Autor mozesz pokazac animacje z maxa bez postprodukcji? Moge ci podeslac kilka kadrow bez post'a. Ale to na maila bo nie mam aktualnie konta www aby to umiescic.
Napisano 20 Listopad 200420 l Traitor prosze odpowiedz jak ty robisz tak realistyczne rzeczy scanlinem????pozdrawiam
Napisano 22 Listopad 200420 l Autor Traitor prosze odpowiedz jak ty robisz tak realistyczne rzeczy scanlinem????pozdrawiam Duzo zalezy od oswietlenia. Oswietlenie i dobra textura moze bardzo duzo zdzialac. Poza tym, tak jak wspominalem, korekte barw robie jeszcze w After Effects. Scanline nie jest taki zly za jakiego sie go uwaza, nikt nie powiedzial, ze aby bylo ladnie musi byc musowo global:)
Napisano 23 Listopad 200420 l Autor hehe on to wszystko camera nagrywa a potem wciska kity ze scanline;p Oj uncle, uncle:)