Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Model samochodu nie mój, ćwiczę rendering, materiały i tak dalej #Corona #C4D, niestety model sam w sobie jest słabej jakości i wiele rzeczy muszę poprawiać ( np światła które jeszcze są słabej jakości ) Walczę ze stagnacją i lenistwem, być może ten projekt mną potrzęsie pozdro wariaty

4ki0efm.jpg

lUSiEMs.jpg

lYZJl5O.jpg

Napisano

axFjZAc.jpg

o3asfGU.jpg

Przymierzam się do scenerii ( lakier, oświetlenie, otoczenie ) jeżeli ktoś ma jakiś ciekawy koncept na ciemny klimat ( sporo światełek nocą ) i coś w jasnych klimatach to będę mega wdzięczny :)

Napisano

No nic, pozostało już jedynie otoczenie wciąż zbieram koncepty więc jakby ktoś miał coś fajnego w głowie to zapodawać ;d

NSEcaIC.jpg

HO9dX6M.jpg

Napisano

No wygląda zacnie. Szkoda,że nie twój model bo było by pewnie więcej komentarzy ;-) Lampy super, renderki czyste i przyjmujemne. Pokaż może jakąś próbę tego co masz w głowie.

Napisano

Czarne auto na czarnym tle, swiecone tylko HDRK-a jakiegos lasu to troche malo IMHO. Na moim monitorze w sumie nie wiele widac tylko lampy a auto ginie na ciemnym tle. Popracuj nad oswietleniem

Napisano

Ahh, teraz jak przyszedłem do pracy to zobaczyłem że mam źle w domu skalibrowany monitor, u mnie nie było takiej dosłownej czerni z przepaleniami. Dzięki pozdro!

Napisano

Hejka! Aktualnie robię showreel, więc znajdzie się tam troszkę renderów, które ujrzą świat dzienny. Tak dla smaku stopklatka 🙂

Pozdrówki!

HOLLYWOOOD.png

• Like 1