Pawelkos Napisano 26 Wrzesień 2018 Napisano 26 Wrzesień 2018 Na vimeo na kanale SideFX pojawil sie Seak Peek nowych funkcjonalnosci jakie pojawia sie w Houdini 17. I mimo ze sam go nie uzywam (jeszcze) to musze powiedziec ze jaram sie jak dziecko na swieta :D. Glownie jestem ciekaw tego nowego solvera do tkanin... A tutaj link do filmu, enjoy ;) : https://vimeo.com/291934239
Imperator Napisano 26 Wrzesień 2018 Napisano 26 Wrzesień 2018 o Paaanie! Srogo! Hudy jak zwykle daje tyle nowości i ulepszeń ile max czy majka w dobrych 3 wersjach :)
michalo Napisano 27 Wrzesień 2018 Napisano 27 Wrzesień 2018 Świetny soft. Zazdroszczę wszystkim co mają przyjemność pracować na nim :P Mam takie same wrażenia jak oglądam sneak peeks Blendka - szczena opada - ale tutaj bardziej i "wydajniej" :D
ZirakKhazad Napisano 3 Październik 2018 Napisano 3 Październik 2018 " Release date is targeted for October 10."
matiuss Napisano 25 Październik 2018 Napisano 25 Październik 2018 MaxymilianMax Ja aktualnie w nim modeluję i nie parę tygodni, ale parę miesięcy i nie widzę nic w nim nużącego, też dopiero poznaję ten program, ale do tej pory jakoś on mnie nie znużył :P Kto co lubi :) Osobiście polecam ten program dla osób, które lubią pracować przy nodach :) ps. nie ma to jak mieć pełną kontrolę nad modelem :>
Rekomendowane odpowiedzi