Ajgor Napisano 7 Grudzień 2018 Napisano 7 Grudzień 2018 Może większość już je znalazła, ale może nie wszyscy. Andrew Price zamieścił trzy krótkie tutki pokazujące nowy interface. Nie jest to żadne wielkie halo, ale może pomoże niektórym szybciej wszystko ogarnąć.
JonJoan Napisano 7 Grudzień 2018 Napisano 7 Grudzień 2018 Andrew jest dość irytujący ale ten gościu po prostu jest już ro...bywaczem systemów. Jakbyśmy mieli głosować na mistera blendera do dorżnąłby watahę. Niemniej rolę obydwu panów należy docenić.
michalo Napisano 7 Grudzień 2018 Napisano 7 Grudzień 2018 No właśnie ten Andrew Price drażni mnie na tyle, że sobie odpuszczam na razie ;) Jest jeszcze jedne taki irytujący blender-superstar, gdzie przy nim Andrew to nudny flegmatyk ;)
Ajgor Napisano 7 Grudzień 2018 Autor Napisano 7 Grudzień 2018 (edytowane) Tego gościa oczywiście też znam. Po prostu od Andrew dostałem dziś powiadomienie o tutkach, a wiem, że sporo osób przechodzi na 2.80, i każda dawka wiedzy jest pożądana, więc wrzuciłem. Ale że Andrew jest irytujący, to pierwsze słyszę :) Mnie nie irytuje. No, ale nie każdy musi myśleć tak, jak ja. Edytowane 7 Grudzień 2018 przez Ajgor
JonJoan Napisano 7 Grudzień 2018 Napisano 7 Grudzień 2018 Ja tam obejrzałem już wszystkie "wstepniaki" Andrew'a do 2.8. Nie jestem żadną cipciunią żeby wyłączac w połowie z powodu stylu prowadzenia. Wytrzymałem komunizm, wytrzymam Price'a. Zawartość uber ales.
Rekomendowane odpowiedzi