Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Hej pierwsza mi sie podoba, Druga już mniej. Mała rada. Do folio mozna pokazywac sobie z kąta w którym dobrze wygląda ale jak coś chcesz się nauczyc to rób obrotówki lub obrazki wiekszej ilosci kata. P.S. Front i 30stopni lew prawo tez ladnie maskuje bledy. Side view, Front View 3/4 is a must. Ja zazwyczaj trzaskam obrotówki. Potem sam znajduje błędy. Z drugiej strony tak można poprawiać w nieskończoność.

Chyba ze chcesz robic hype to pokazuj z jednej strony.

Napisano

spoko w niedługim czasie ogarnę jakiś render , mam do was pytanie ostatnio robiłem study głowy płaszczyzn w zbrushu zrobiłem go ale jakość mało mi to pomogło ,więcej pomaga mi rysunek w nauce wy też tak macie ?wkleję za niedługo fotki .

Napisano

Mi też szybciej zrozumieć rzeczy rysując je. Tak zdobytą wiedzę łatwiej przenieść na 3d niż odwrotnie. Dlatego rysownikom łatwiej zacząć rzeźbić, a odwrotnie to.. no cóż..

Napisano (edytowane)

hejka tutaj concept mój zrobiony do kursu render słaby bo na starej maszynie i5 teraz coś lepszego ogarnę pozdro .

16467040-1245597165529328-255463686-n.jpg

16388973-1245597585529286-1350536593-o.jpg

16425429-1245598268862551-250139119-n.jpg

Edytowane przez mechfusion
Napisano

trochę ćwiczeń z hard surface, concepty nie moje .

15.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

hmm macie takie coś że nie wiecie w jakiej dziedzinie sie rozwijać ? mnie interesuję wszystko po trochu i w tym problem .

Napisano

designy ciekawe ale tą pomarańczową broń nie bardzo można będzie trzymać w ręku przez ten element za uchwytem.

To ostatnie to futurystyczny kask rowerowy? Nie wiem czy te małe nóżki to mechnizm kroczący, bo kojarzy się głownie z kaskiem rowerowym jako całość.

Napisano

może gdyby nózki wychodziły lekko na boki. To kółko z tyłu wyglada jak ochrona na ucho bardziej niż insekt, pewnie dlatego.