mechfusion Napisano 11 Grudzień 2018 Share Napisano 11 Grudzień 2018 (edytowane) Witam będę wrzucał projekty chyba najczęściej nieskończone :) mile widziane komentarze i dobre rady Pozdro. Edytowane 11 Grudzień 2018 przez mechfusion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 12 Grudzień 2018 Share Napisano 12 Grudzień 2018 Hej pierwsza mi sie podoba, Druga już mniej. Mała rada. Do folio mozna pokazywac sobie z kąta w którym dobrze wygląda ale jak coś chcesz się nauczyc to rób obrotówki lub obrazki wiekszej ilosci kata. P.S. Front i 30stopni lew prawo tez ladnie maskuje bledy. Side view, Front View 3/4 is a must. Ja zazwyczaj trzaskam obrotówki. Potem sam znajduje błędy. Z drugiej strony tak można poprawiać w nieskończoność. Chyba ze chcesz robic hype to pokazuj z jednej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 12 Grudzień 2018 Share Napisano 12 Grudzień 2018 Obia pocycki bardzo fajnie się zapowiadają. Zwłaszcza pierwsza, buźka i fryzura - miodzio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mechfusion Napisano 12 Grudzień 2018 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2018 spoko w niedługim czasie ogarnę jakiś render , mam do was pytanie ostatnio robiłem study głowy płaszczyzn w zbrushu zrobiłem go ale jakość mało mi to pomogło ,więcej pomaga mi rysunek w nauce wy też tak macie ?wkleję za niedługo fotki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 12 Grudzień 2018 Share Napisano 12 Grudzień 2018 Mi też szybciej zrozumieć rzeczy rysując je. Tak zdobytą wiedzę łatwiej przenieść na 3d niż odwrotnie. Dlatego rysownikom łatwiej zacząć rzeźbić, a odwrotnie to.. no cóż.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mechfusion Napisano 20 Grudzień 2018 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2018 hej kolejna praca zna ktoś jakiś fajny turorial do keyshota do ogarnięcia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 21 Grudzień 2018 Share Napisano 21 Grudzień 2018 Nie znam, ale ten gośc jest ponoć dobry a tutaj mówi o zbrushu i keyshocie: Co do samej pracki to ta mina trochę ciężka do zinterpretowania. Mógłbyś trochę unieść poliki i zmarszczkę nosową razem z uśmiechem. Popatrzaj sobie na te rysunki https://pl.pinterest.com/pin/272678952411077779/?lp=true Poniżej szyi, dziwnie to anatomicznie wygląda. Ramiona, klatka, chyba mają zły kształt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mechfusion Napisano 21 Grudzień 2018 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2018 hej dzienki za komentarz chciałem być wierny konceptowi jak bym zrobił klatkę bardziej reistyczną to by nie siadło z ustami możesz mieć rację .tutaj koncept Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mechfusion Napisano 26 Grudzień 2018 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2018 (edytowane) hejka tutaj concept mój zrobiony do kursu render słaby bo na starej maszynie i5 teraz coś lepszego ogarnę pozdro . Edytowane 26 Grudzień 2018 przez mechfusion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mechfusion Napisano 8 Styczeń 2019 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2019 wip 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mechfusion Napisano 26 Styczeń 2019 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2019 trochę ćwiczeń z hard surface, concepty nie moje . hmm macie takie coś że nie wiecie w jakiej dziedzinie sie rozwijać ? mnie interesuję wszystko po trochu i w tym problem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 26 Styczeń 2019 Share Napisano 26 Styczeń 2019 A czym chcesz się zajmować? W jakiej branży? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mechfusion Napisano 27 Styczeń 2019 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2019 Hmm najbardziej mnie ciągnie do 3 print oraz conceptów własnych , eh zobaczymy co z tego wyjdzie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mechfusion Napisano 18 Marzec 2019 Autor Share Napisano 18 Marzec 2019 wip concept na którym pracuję sugestie mile widziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 18 Marzec 2019 Share Napisano 18 Marzec 2019 designy ciekawe ale tą pomarańczową broń nie bardzo można będzie trzymać w ręku przez ten element za uchwytem. To ostatnie to futurystyczny kask rowerowy? Nie wiem czy te małe nóżki to mechnizm kroczący, bo kojarzy się głownie z kaskiem rowerowym jako całość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mechfusion Napisano 18 Marzec 2019 Autor Share Napisano 18 Marzec 2019 hehe w sumie xd miało wyjść coś typu robak mech :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 18 Marzec 2019 Share Napisano 18 Marzec 2019 może gdyby nózki wychodziły lekko na boki. To kółko z tyłu wyglada jak ochrona na ucho bardziej niż insekt, pewnie dlatego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mechfusion Napisano 18 Marzec 2019 Autor Share Napisano 18 Marzec 2019 hehe no tak lepsze by było rozwiązanie takie jak mówisz thx za sugestie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi