Napisano 11 Grudzień 20186 l Witam będę wrzucał projekty chyba najczęściej nieskończone :) mile widziane komentarze i dobre rady Pozdro. Edytowane 11 Grudzień 20186 l przez mechfusion
Napisano 12 Grudzień 20186 l Hej pierwsza mi sie podoba, Druga już mniej. Mała rada. Do folio mozna pokazywac sobie z kąta w którym dobrze wygląda ale jak coś chcesz się nauczyc to rób obrotówki lub obrazki wiekszej ilosci kata. P.S. Front i 30stopni lew prawo tez ladnie maskuje bledy. Side view, Front View 3/4 is a must. Ja zazwyczaj trzaskam obrotówki. Potem sam znajduje błędy. Z drugiej strony tak można poprawiać w nieskończoność. Chyba ze chcesz robic hype to pokazuj z jednej strony.
Napisano 12 Grudzień 20186 l Obia pocycki bardzo fajnie się zapowiadają. Zwłaszcza pierwsza, buźka i fryzura - miodzio.
Napisano 12 Grudzień 20186 l Autor spoko w niedługim czasie ogarnę jakiś render , mam do was pytanie ostatnio robiłem study głowy płaszczyzn w zbrushu zrobiłem go ale jakość mało mi to pomogło ,więcej pomaga mi rysunek w nauce wy też tak macie ?wkleję za niedługo fotki .
Napisano 12 Grudzień 20186 l Mi też szybciej zrozumieć rzeczy rysując je. Tak zdobytą wiedzę łatwiej przenieść na 3d niż odwrotnie. Dlatego rysownikom łatwiej zacząć rzeźbić, a odwrotnie to.. no cóż..
Napisano 20 Grudzień 20186 l Autor hej kolejna praca zna ktoś jakiś fajny turorial do keyshota do ogarnięcia ?
Napisano 21 Grudzień 20186 l Nie znam, ale ten gośc jest ponoć dobry a tutaj mówi o zbrushu i keyshocie: Co do samej pracki to ta mina trochę ciężka do zinterpretowania. Mógłbyś trochę unieść poliki i zmarszczkę nosową razem z uśmiechem. Popatrzaj sobie na te rysunki https://pl.pinterest.com/pin/272678952411077779/?lp=true Poniżej szyi, dziwnie to anatomicznie wygląda. Ramiona, klatka, chyba mają zły kształt.
Napisano 21 Grudzień 20186 l Autor hej dzienki za komentarz chciałem być wierny konceptowi jak bym zrobił klatkę bardziej reistyczną to by nie siadło z ustami możesz mieć rację .tutaj koncept
Napisano 26 Grudzień 20186 l Autor hejka tutaj concept mój zrobiony do kursu render słaby bo na starej maszynie i5 teraz coś lepszego ogarnę pozdro . Edytowane 26 Grudzień 20186 l przez mechfusion
Napisano 26 Styczeń 20196 l Autor trochę ćwiczeń z hard surface, concepty nie moje . hmm macie takie coś że nie wiecie w jakiej dziedzinie sie rozwijać ? mnie interesuję wszystko po trochu i w tym problem .
Napisano 27 Styczeń 20196 l Autor Hmm najbardziej mnie ciągnie do 3 print oraz conceptów własnych , eh zobaczymy co z tego wyjdzie .
Napisano 18 Marzec 20196 l designy ciekawe ale tą pomarańczową broń nie bardzo można będzie trzymać w ręku przez ten element za uchwytem. To ostatnie to futurystyczny kask rowerowy? Nie wiem czy te małe nóżki to mechnizm kroczący, bo kojarzy się głownie z kaskiem rowerowym jako całość.
Napisano 18 Marzec 20196 l może gdyby nózki wychodziły lekko na boki. To kółko z tyłu wyglada jak ochrona na ucho bardziej niż insekt, pewnie dlatego.
Napisano 18 Marzec 20196 l Autor hehe no tak lepsze by było rozwiązanie takie jak mówisz thx za sugestie .