ftorek Napisano 12 Listopad 2004 Napisano 12 Listopad 2004 witam kurcze - troche bez sensu - ale co tam - siedzialem sobie wczesniej i wystukalem glowe pana - a dzisiaj zakupilem sobie wacoma graphire 3 (uuuuaaaaa - wszyscy sie ciesza :) - i pierwsze co zrobilem to texturke oczow :) - wiec pokazuje bo normalnie tablet wypas jakich malo :)
prabab Napisano 12 Listopad 2004 Napisano 12 Listopad 2004 Nie widzę coś :/ UPDATE: Już widzę. Oczy jak oczy :D
ftorek Napisano 12 Listopad 2004 Autor Napisano 12 Listopad 2004 czemu anakina?? nie wiem - ze star warsow widzialem tylko te stare a tam chyba nie bylo anakina
soda Napisano 12 Listopad 2004 Napisano 12 Listopad 2004 Ależ oczywiście że był taki na czarno ubrany i kłopoty z oddychaniem:] a co do oczu fajne ale troszkę plastikowe takie nieludzkie
ftorek Napisano 12 Listopad 2004 Autor Napisano 12 Listopad 2004 no tak - teraz juz kojarze tego pana co do plastikowatosci - no tak - wlasciwie namalowalem tylko teczowke - reszta (bielmo) jest gladkie - no i ma drobnych syfaczy - no i jeszcze ten 'sztuczny' blik - nie ma co - jest plastikowo :)
_michal Napisano 12 Listopad 2004 Napisano 12 Listopad 2004 Mówię o Anakinie, bo w teaserze do Episode 3 ma podobne czerwone oczka.
RK Napisano 12 Listopad 2004 Napisano 12 Listopad 2004 Tablet jak tablet ale tksturka ładna. Mangowa cusik.
Por@szek Napisano 13 Listopad 2004 Napisano 13 Listopad 2004 tablet jak tablet?? ktos tu bluzni. ja siedze na graphire 2 i troche (5 minut) siedzialem na pentagramie. oczka fajne, mnie sie baaardzo podobaja.
Rekomendowane odpowiedzi