Napisano 15 Listopad 20195 l Hejka,聽Co艣 tam ostatnio sobie d艂ubi臋, odgrzeba艂em bardzo stary projekt, by膰 mo偶e kto艣 jeszcze pami臋ta. P贸ki co zarysy scenerii robi臋, dojdzie jeszcze sporo rzeczy. Marzy mi si臋 zrobienie animacji oko艂o 1min. Chce w ruch ca艂膮 scen臋 wprowadzi膰, od burzenia budynk贸w, po animacj臋 g膮sienicy m24 chaffe czy chocia偶by samolotu f4u. Wszystkie zawarte modele s膮 moje. Silnik Octane. 艢wiat艂a randomowo rzucone, p贸ki co pracuje nad shaderami, tak 偶eby standardowy komputer ud藕wign膮艂 to wszystko. Prawdopodobnie jak dojdzie ju偶 do animacji to roz艂oze to wszystko na cz臋艣ci. Edytowane 15 Listopad 20195 l przez Kir4
Napisano 15 Listopad 20195 l Wow, naprawd臋 fajnie si臋 to prezentuje. Filmowo i klimatycznie. Pokaza艂 by艣 same modele?
Napisano 18 Listopad 20195 l Autor Dzi臋ki Panowie, jutro ew. dzisiaj wieczorem pode艣l臋 siatk臋 modeli. Na chwil臋 obecn膮 sporo pracy mam, i nie mog臋 przenie艣膰 projektu z domu do pracy 馃槥聽聽Ale 偶eby nie zastygn膮膰 d艂ubi臋 sobie abstrakcje, 偶eby nie traci膰 zapa艂u. 聽 聽 聽
Napisano 3 Stycze艅 20205 l Autor Ahooy, coraz bli偶ej do animacji, jeszcze tylko dym, troch臋 poprawek, zabrudze艅 wpadnie i mo偶na riggowa膰 czo艂g. Ca艂a scena ma oko艂o 2,3gb vram. Modele wszystkie moje, aktualnie bez postpro jedynie delikatne podci膮gni臋cie kolor贸w. 艢wiat艂o jeszcze nie tykane, bo ogie艅 zrobi robot臋 wraz ze strza艂ami z samolotu, oraz czo艂gu ( aktualnie prowizorka ). Pozdr贸wki! 聽
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto