Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Bałem sie to wystawić na forum ale jakoś sie przemogłem. Narazie jak widzicie to głowa i nic więcej.W planie jeste reszta ciała ale nad właśnie resztą pracuje. Praca idzie powolutku ale idzie w każdym bąć razie. To tyle i czekam na wskazanie błędów, bo jak wiecie z autopji najleprzą krytyką jest krytyka inych ludzi, sam autor nimoże lub czasami nie potrafi dostzec błędów w szuce. I właśnie o to was prosze. Dzięki narazicho :)

W poszukiwaniu rozwiązania problemu, najbardziej pomocna jest

znajomość odpowiedzi.

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

popraw odrobinę temacik: Postać 3d: Laska Design (i będzie dobrze)

Napisano

twarz sie wydaje plaska szczeka za szeroka jak na kobiete policzki za malo uwydatnione

zaznacz jej bardziej brode :)narazie tyle wlosy mi sie podobaja :)

Napisano

Ma takie wgłębienie obok ust, że wygląda jak małpiatka :P Za duże oczy ma, nos typowo męski... Kształt głowy powinien być bardziej okrągły, ale widać już że to kobieta.

Napisano
  • Autor

dzieki za wskazanie błędów , postaram sie usunąć błędy jak tylko bede mógł. Wiem jeszcze że góra głowy jest zamało okrągła z przodu i to też poprawie. A tu macie Wire Screeny (ktusik tam chciał więc daje. W sumie to odrazu powinne pojść ale wiecie skleroza z zaawansowanym ajchalmerem zadzałała. Dzięki narka!!

Napisano

pani zdecydowanie nie w moim typie ... :) ale zycze owocnej pracy ... moze reszta owej pani bedzie bardziej w moim guscie ;) heh

pozdro !

Napisano

przyzwoicie, ale ucho się prosi o operację plastyczną. czekam na "design" reszty anatomii ;]