Mortom Napisano 14 Listopad 2004 Napisano 14 Listopad 2004 Bałem sie to wystawić na forum ale jakoś sie przemogłem. Narazie jak widzicie to głowa i nic więcej.W planie jeste reszta ciała ale nad właśnie resztą pracuje. Praca idzie powolutku ale idzie w każdym bąć razie. To tyle i czekam na wskazanie błędów, bo jak wiecie z autopji najleprzą krytyką jest krytyka inych ludzi, sam autor nimoże lub czasami nie potrafi dostzec błędów w szuce. I właśnie o to was prosze. Dzięki narazicho :) _______________________________ W poszukiwaniu rozwiązania problemu, najbardziej pomocna jest znajomość odpowiedzi.
Leru Napisano 14 Listopad 2004 Napisano 14 Listopad 2004 popraw odrobinę temacik: Postać 3d: Laska Design (i będzie dobrze)
rowr Napisano 14 Listopad 2004 Napisano 14 Listopad 2004 twarz sie wydaje plaska szczeka za szeroka jak na kobiete policzki za malo uwydatnione zaznacz jej bardziej brode :)narazie tyle wlosy mi sie podobaja :)
prabab Napisano 14 Listopad 2004 Napisano 14 Listopad 2004 Ma takie wgłębienie obok ust, że wygląda jak małpiatka :P Za duże oczy ma, nos typowo męski... Kształt głowy powinien być bardziej okrągły, ale widać już że to kobieta.
Mortom Napisano 15 Listopad 2004 Autor Napisano 15 Listopad 2004 dzieki za wskazanie błędów , postaram sie usunąć błędy jak tylko bede mógł. Wiem jeszcze że góra głowy jest zamało okrągła z przodu i to też poprawie. A tu macie Wire Screeny (ktusik tam chciał więc daje. W sumie to odrazu powinne pojść ale wiecie skleroza z zaawansowanym ajchalmerem zadzałała. Dzięki narka!!
zipper Napisano 15 Listopad 2004 Napisano 15 Listopad 2004 pani zdecydowanie nie w moim typie ... :) ale zycze owocnej pracy ... moze reszta owej pani bedzie bardziej w moim guscie ;) heh pozdro !
Salvator Napisano 15 Listopad 2004 Napisano 15 Listopad 2004 przyzwoicie, ale ucho się prosi o operację plastyczną. czekam na "design" reszty anatomii ;]
Rekomendowane odpowiedzi