blazejbobek Napisano 25 Wrzesień 2022 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2022 Hey, Przerobiłem swoją starą grafikę i posłużyła jako okładka do nowego opowiadania. Jakby ktoś chciał przeczytać, .pdf-a wrzuciłem na dropboxa ( póki nie skończyłem nowej strony www). https://www.dropbox.com/s/g30q01w0804hikp/krew-slodko-kwasna-b-wilczynski.pdf?dl=0 Opowiadanie nie jest długie, 7 stron A4 🙂 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blazejbobek Napisano 12 Październik 2022 Autor Share Napisano 12 Październik 2022 Hey, Ćwiczenie hard surface – celownik modułowy DCM-1 SZAFIR polskiej produkcji. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 12 Październik 2022 Share Napisano 12 Październik 2022 Uważaj na to logo w prawym dolnym rogu... bo jeszcze ktoś pomyśli że wstąpiłeś do jakiejś sekty FOSS 😉 Poza tym spoko... może z tymi ryskami lekko przesadziłeś.. trochę wyszło jak byś wrzucił parę takich do pralki i włączył wirowanie 😉 No ale looz fajny szafirek 🙂 👍 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 12 Październik 2022 Share Napisano 12 Październik 2022 Gdyby mnie coś nie podkusiło, żeby sprawdzić jak to faktycznie wygląda to bym powiedział, że git 😛 A że jednak spojrzałem, to nie mogę tak powiedzieć, bo według tej galerii: https://www.special-ops.pl/galeria/29837,galeria-ckd-1-szafir-czyli-dwa-w-jednym Ten celownik jest dużo "okrąglejszy", nie ma takich ostrych przejść między płaszczyznami. Inny jest też kształt tego głównego cylindra, powinien być wyraźniej stożkowaty. Pewnie jeszcze innych detali by się znalazło. Jeszcze od strony wizualnej trochę brakuje tej porowatej faktury "malowania wałkiem" typowej dla broni. Także techniczne jest ok, w kwestii odwzorowania już mniej 😛 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blazejbobek Napisano 12 Październik 2022 Autor Share Napisano 12 Październik 2022 @Mortom Wiadomo 😄 @blood_brother Zgadzam się ze wszystkimi uwagami 🙂 Przy następnym projekcie postaram się bardziej zwracać uwagę na detale i materiały. Dzięki 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blazejbobek Napisano 5 Listopad 2022 Autor Share Napisano 5 Listopad 2022 Hey, Zapraszam na swój profil Wattpad, gdzie są dostępne moje 2 książki oraz opowiadanie. wattpad.com/blazejwilczynski Za okładkę do "Rockstara" odpowiada Sainer. (instagram.com/sainer_etam). Polecam obadać profil, kot max. Dwie pozostałe okładki to już moje produkcje 🙂 Miłego czytania! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blazejbobek Napisano 22 Luty 2023 Autor Share Napisano 22 Luty 2023 Hey, Jako ćwiczenie hard surface zacząłem wieczorami modelować asset z Call of Duty Black Ops 4 – Rampart 17. Koncept autorstwa Ricka Zenga Pracy zostało bardzo sporo, ale już coś widać 🙂 Celuję bardziej w mid-poly, niż low-poly. Sporo rzeczy chcę zrobić "żywą geometrią" 🙂 Pozdr! 🙂 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 22 Luty 2023 Share Napisano 22 Luty 2023 No bardzo przystojna brońka 🙂👍 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blazejbobek Napisano 3 Czerwiec 2023 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2023 Hey, Piękne to były godziny, nie zapomnę ich nigdy 🙂 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 4 Czerwiec 2023 Share Napisano 4 Czerwiec 2023 Wow, elegancki model. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi