Napisano 16 Marzec 20214 l Będziesz później te wszystkie assety składał w jakąś większą całość, czy tak dla sportu/na handel je robisz?
Napisano 16 Marzec 20214 l Autor 5 godzin temu, blood_brother napisał: Będziesz później te wszystkie assety składał w jakąś większą całość, czy tak dla sportu/na handel je robisz? Jeszcze nie wiem, prawdopodobnie zrobię mega paczkę "Brainchildart Armory" gdzie wszystko wrzucę i będę za darmo aktualizował. Kolejny film Edytowane 16 Marzec 20214 l przez brain
Napisano 22 Marzec 20214 l super teraz po 2 wrzucasz? 😄 Widze ze starasz sie hitnac 10 min mark 😄 powiedz jeszcze pls ile stafu masz nagranego do przodu?
Napisano 23 Marzec 20214 l Autor Nie no, 2 nie będę wrzucał często, tak wyszło teraz bo była wena 😄 Tu nie chodzi o czas tworzenia, ale bardziej o brak pomysłów czasami, bo nie kopiuję concept artu, tylko chce sam wszystko zaprojektować itd. - ogólnie to czasami wrzucę 2-3 filmy, ale raczej chce się trzymać 5-7 filmów na tydzień 😉 Do przodu polecam mieć minimum 2 tygodnie i nagrywać 1-3 filmy na dzień, no i trzymać się tych 8-10minut na film, bo i tak jeżeli to nie jest tutorial, to większość ludzi ogląda tylko 1-2min max. 10min = 30min samego nagrania (tylko przyspieszone i pewnie ze 2-3h wymyślanie i szukanie pomysłów. Nowy filmik: Edytowane 23 Marzec 20214 l przez brain
Napisano 7 Kwiecień 20213 l Panie zwolnij Pan bo czuję presję żeby taż mieć takie tempo a nie stać mnie na kokainę 🙂
Napisano 7 Kwiecień 20213 l Autor @Destroyer Hahah. Za późno kolego 😄 , musisz sobie teraz jakoś dać radę bez kokainy bo ja nie zwalniam!! 😄
Napisano 9 Kwiecień 20213 l 5 godzin temu, brain napisał: O Panie, tylko skoncze projekt z Bg i bede sie uczyl od Ciebie blendka 😄 ładnie lecisz z tematem.
Napisano 9 Kwiecień 20213 l Autor 4 minuty temu, Kalberos napisał: O Panie, tylko skoncze projekt z Bg i bede sie uczyl od Ciebie blendka 😄 ładnie lecisz z tematem. Dzięki, Panie kolego 🙂 mam już trochę tego wrzuconego, to będziesz miał co robić 😄
Napisano 9 Kwiecień 20213 l 5 minut temu, brain napisał: Dzięki, Panie kolego 🙂 mam już trochę tego wrzuconego, to będziesz miał co robić 😄 wiem, obserwuje z krzakow twoje poczynania xD
Napisano 9 Kwiecień 20213 l Autor 33 minuty temu, Kalberos napisał: wiem, obserwuje z krzakow twoje poczynania xD cieszę się 😉 No i lecimy kolejny filmik 😛
Napisano 9 Kwiecień 20213 l 16 minut temu, brain napisał: cieszę się 😉 No i lecimy kolejny filmik 😛 kurde zwolnij Pan bo mi zycia braknie 😜
Napisano 9 Kwiecień 20213 l Autor 3 minuty temu, Kalberos napisał: kurde zwolnij Pan bo mi zycia braknie 😜 Spokojnie, ostatni film w tym tygodniu 😄
Napisano 17 Kwiecień 20213 l Autor 14 godzin temu, Kalberos napisał: Kurła Panie, bo mnie w depreche zapedzisz:P Hehe 😛