Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 382
  • Wyświetleń 27k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Napisano
  • Autor
5 godzin temu, blood_brother napisał:

Będziesz później te wszystkie assety składał w jakąś większą całość, czy tak dla sportu/na handel je robisz?

Jeszcze nie wiem, prawdopodobnie zrobię mega paczkę "Brainchildart Armory" gdzie wszystko wrzucę i będę za darmo aktualizował.

Kolejny film

Edytowane przez brain

Napisano
  • Autor

Nie no, 2 nie będę wrzucał często, tak wyszło teraz bo była wena 😄 Tu nie chodzi o czas tworzenia, ale bardziej o brak pomysłów czasami, bo nie kopiuję concept artu, tylko chce sam wszystko zaprojektować itd. - ogólnie to czasami wrzucę 2-3 filmy, ale raczej chce się trzymać 5-7 filmów na tydzień 😉 Do przodu polecam mieć minimum 2 tygodnie i nagrywać 1-3 filmy na dzień, no i trzymać się tych 8-10minut na film, bo i tak jeżeli to nie jest tutorial, to większość ludzi ogląda tylko 1-2min max. 10min = 30min samego nagrania (tylko przyspieszone i pewnie ze 2-3h wymyślanie i szukanie pomysłów.

Nowy filmik:

Edytowane przez brain

Napisano
5 godzin temu, brain napisał:

O Panie, tylko skoncze projekt z Bg i bede sie uczyl od Ciebie blendka 😄 ładnie lecisz z tematem.

Napisano
  • Autor
4 minuty temu, Kalberos napisał:

O Panie, tylko skoncze projekt z Bg i bede sie uczyl od Ciebie blendka 😄 ładnie lecisz z tematem.

Dzięki, Panie kolego 🙂 mam już trochę tego wrzuconego, to będziesz miał co robić 😄 

Napisano
5 minut temu, brain napisał:

Dzięki, Panie kolego 🙂 mam już trochę tego wrzuconego, to będziesz miał co robić 😄 

wiem, obserwuje z krzakow twoje poczynania xD

Napisano
  • Autor

33 minuty temu, Kalberos napisał:

wiem, obserwuje z krzakow twoje poczynania xD

cieszę się 😉

No i lecimy kolejny filmik 😛

Napisano
16 minut temu, brain napisał:

cieszę się 😉

No i lecimy kolejny filmik 😛

kurde zwolnij Pan bo mi zycia braknie 😜