Napisano 12 Czerwiec 20214 l Autor Instalacja elektryczna pouk艂adana wi臋kszo艣膰 kolizji poomijana pozosta艂o pouk艂adanie za tablic膮 pilota. K艂opot mam z instalacj膮 tlenow膮 nie moge znale藕膰 偶adnego schematu i komunikacj膮 wewn臋trzn膮 wiem gdzie by艂 pod艂膮czony mikrofon do radiostacji ale gdzie by艂 usytuowany w przedziale bombardiera ju偶 nie, co i jak w przedziale pilota to czarna plama mo偶e kto艣 co艣 posiada by艂 bym bardzo wdzi臋czny za jak膮艣 informacj臋.
Napisano 13 Czerwiec 20214 l Autor KLICEK dzi臋kuje. Na razie interkom pilota wyl膮dowa艂 tymczasowo w tym miejscu.
Napisano 19 Czerwiec 20214 l Autor Celownik a w艂a艣ciwie namiernik i jego mocowanie na miejscu kabura pistoletu sygna艂owego te偶 i masa drobiazg贸w. W przedziale bombardiera to chyba ju偶 wszystko jeszcze poprawki, nity i powr贸t do przedzia艂u pilota .
Napisano 2 Stycze艅 20223 l Autor Troch臋 wolnego uda艂o mi si臋 wygospodarowa膰 no i zabra艂em si臋 za pierwsze tekstury
Napisano 2 Stycze艅 20223 l Panie! kierwa jaki detal!聽馃檪聽艁adnie render zaczyna nabiera膰 kszta艂t贸w.聽 A pr膮d w kablach modelowany czy poszed艂e艣 na 艂atwizn臋 i odpu艣ci艂e艣? 馃槢 Maj膮c tak膮 ca艂膮 struktur臋 to a偶 by si臋 prosi艂o o zrobienie wybuchu czy innego ostrza艂u jak to wszystko si臋 ods艂ania i rozpada a wida膰, 偶e tytanicznej pracy si臋 nie boisz to mo偶na si臋 pokusi膰 i o co艣 takiego 馃槢聽 Swoj膮 drog膮 gdyby taki model chcie膰 zrobi膰 z 10 lat temu to ma艂o kt贸ry komputer by co艣 takiego d藕wign膮艂 i na sam膮 my艣l przepuklina si臋 odzywa 馃檪
Napisano 2 Stycze艅 20223 l Ja to jak widz臋 taki ogrom pracy i przypominam sobie swoj膮 agoni臋 przy modelowaniu jaki艣 gnat贸w, he艂m贸w to a偶 mi wstyd za siebie 馃槈 Super robota.聽
Napisano 2 Stycze艅 20223 l Autor Destroyer聽 Dzi臋ki wielkie聽 pr膮d to niebezpieczna sprawa聽 mo偶e bole艣nie przywali膰 i dlatego聽 odpu艣ci艂em.聽 Na takie fiko艂ki聽 jak wybuchy i rozpady raczej czasu nie starczy. michalo Dzi臋ki wielkie i a niby czemu wstyd wa偶ne jest to 偶e co艣 chce si臋 si臋 zrobi膰 raz wychodzi lepiej raz gorzej ale zawsze nabywa si臋 jakich艣 umiej臋tno艣ci.
Napisano 4 Lipiec 20223 l Bardzo fajne rendery! Ten z wybuchami bardzo dynamiczny ale spr贸bowa艂bym nawet troch臋 motion bluru doda膰 bo wygl膮da troch臋 jak stopklata z zatrzymanym czasem a mb doda艂by troch臋 wra偶enia szybko艣ci i ruchu聽
Napisano 4 Lipiec 20223 l @jatat聽ty potem na cz臋艣ci sprzedajesz te samoloty? Czy na kilogramy? Bo 艂o PANIE! Na bog贸w grafiki 3D, 2D i 4D! Wypala mi korki ten detal! Pos艂uchaj Destro z tym MB. Od siebie doda艂bym bardziej dramatyczne niebo - bo teraz troch臋聽jest jak wypad na krewetki z Forestem Gumpem - no 艂adnie, mi艂o, ale nie s艂ycha膰 w tle dzia艂ek KM贸w.聽I spr贸buj聽lepiej聽dopasowa膰 niebko ze s艂oneczkiem/o艣wietleniem,聽bo na razie to jedno z drugim ma艂o maj膮 wsp贸lnego.聽No ale to tylko takie gadanie go艣cia z internet贸w wi臋c bez spiny 馃檪聽Jak mniemam to s膮 rendery jeszcze testowe, wi臋c looz 馃檪聽
Napisano 4 Lipiec 20223 l Autor Wszystkim wielkie dzi臋ki, wasze cenne uwagi zostan膮 uwzgl臋dnione w tych ostatecznych renderach, te to pr贸bne s膮, ale to nast膮pi dopiero po wakacjach. Dzi臋ki i pozdrawiam
Napisano 18 Lipiec 20223 l Autor No i taki koncepcik sobie zrobi艂em popo艂udniu do dalszego rozwni臋cia 聽
Napisano 19 Lipiec 20223 l Fajnie, spoko, tylko znowu o艣wietlenie i t艂o s膮 z innych parafii 馃檪聽 Nie jestem te偶 znawc膮, ale te niebieskie pasy w okolicach pionowego steru i ten zielony akcent pod kabin膮 pilota maj膮 zbyt du偶膮 intensywno艣膰 (oczobijny kolor) przez co robi膮 wra偶enie sztucznego tworu z CG. Odbicia te偶 strasznie si臋聽艣wicom 馃槈聽i robi膮 wra偶enie 偶e to screen z gry a nie render do cinematica 馃槈聽 Jestem wyznawc膮 takiego podej艣cia: Jak nie wiesz聽jak co艣 zrobi膰 aby by艂o dobre, to podpatrz jak to robi膮 inni 馃檪聽 Tak wi臋c proponuj臋 przygotowa膰 dobr膮 kawk臋, rozwali膰 si臋 wygodnie na foteliku, zaopatrzy膰 si臋聽w notatniczek przygotowa膰 miejsce na dysku i zagl膮dn膮膰 do tej galerii i si臋聽uczy膰... bo przyznam, wiedza聽w tej galerii wyp艂ywa z monitora. Musisz tylko j膮 pomalutku porozkr臋ca膰聽na czynniki pierwsze, dok艂adnie sobie opisa膰 i powpycha膰聽u siebie w pracy 馃檪聽And DONE! 呕ycz臋 mi艂ego seansu, bo Oh Boy... czeka ci臋 pi臋kna聽przygoda w chmurach聽馃槈聽https://www.artstation.com/peterfor聽 Pozdr! Edytowane 19 Lipiec 20223 l przez Mortom
Napisano 19 Lipiec 20223 l Autor Mortom tak wiem spokojnie to tylko 15 minutowa robotka teraz co艣 pod艂ubie, to zielone to g艂owica bomby, paski nie na tej warstwie i wylaz艂y, wszystko by艂o ustawione ot tak na zasadzie zobacz臋 co wyjdzie, to tylko zabawa taki mi艂y przerywnik jak si臋 uda oderwa膰 od pracy no i co by ta robota na czapk臋 nie pierdyk艂a. 聽
Napisano 19 Lipiec 20223 l 6 minut temu, jatat napisa艂: Mortom tak wiem spokojnie to tylko 15 minutowa robotka teraz co艣 pod艂ubie, to zielone to g艂owica bomby, paski nie na tej warstwie i wylaz艂y, wszystko by艂o ustawione ot tak na zasadzie zobacz臋 co wyjdzie, to tylko zabawa taki mi艂y przerywnik jak si臋 uda oderwa膰 od pracy no i co by ta robota na czapk臋 nie pierdyk艂a. 聽 馃憤
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto