mistrzjang Napisano 13 Lipiec 2021 Share Napisano 13 Lipiec 2021 Cześć, zrobiłem taką animację w Blenderze jako trening. Wymodelowałem również wszystkie modele. Materiały i textury w substance paiter/designer. Co myślicie o tej animacji? Tutaj kilka kadrów: 3 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 13 Lipiec 2021 Share Napisano 13 Lipiec 2021 Wypas wyszło 🙂 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 13 Lipiec 2021 Share Napisano 13 Lipiec 2021 sztos w ... 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mistrzjang Napisano 13 Lipiec 2021 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2021 Dzięki 🙂 Komentarze krótkie ale wiem o co chodzi 😛 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 13 Lipiec 2021 Share Napisano 13 Lipiec 2021 (edytowane) A jak sobie mysle, ze... zajebiscie wyszlo 🙂 Chyle czola! Bardzo mi sie podoba ten ruch kamery ze tak przechyla horyzont, ruch w roslinkach jak spada t-rex na poczatku. Fajnie by bylo troche wiecej jiggle na nim poza podgardlem ale calosc na prawde swietna. To tak zeby nie bylo za krotko 😉 Edytowane 13 Lipiec 2021 przez Nezumi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 13 Lipiec 2021 Share Napisano 13 Lipiec 2021 @mistrzjang jeżeli chcesz dłuższe komentarze to następnym razem zrób jakieś oczywiste błędy to będzie co wytykać 🙂 Na upartego coś by się dało znaleźć i poprawić jak w absolutnie wszystkim i wszędzie ale całość jest na tyle pozytywna w odbiorze, że nic nie gryzie i nie kole w oczy żeby się czepiać 🙂 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dm_ Napisano 13 Lipiec 2021 Share Napisano 13 Lipiec 2021 Popieram przedmówców, więcej błędów a komentarze będą dłuższe. Także fajne jakby co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twoheads Napisano 13 Lipiec 2021 Share Napisano 13 Lipiec 2021 sztos! wyszło super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srabonbappy Napisano 5 Sierpień 2021 Share Napisano 5 Sierpień 2021 To jest zajebiste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi