uncle Napisano 17 Listopad 2004 Share Napisano 17 Listopad 2004 wyjasnijcie mi bo niebardzo rozumiem jednej sprawy, czemu sluzy pakowanie postow do jednego watku? jak naprzyklad ten z referencjami???? jak dla mnie to jest troche powalone, wiekszy "burdel" jest teraz niz bylby gdyby kazdy zakladal watek nowy szukajac czegos tam, czmeu tak sadze? bo teraz trzeba przewertowac 50 stron watku jakiegos zeby znlesc co sie chce - zapewne nikt tak nie robi i kazdy pyta sie w kolko o to samo ew. pisze to samo tak wiem, jest opcja szukaj, ale to nie jest dobra propozycja.. zreszta totakie moje przemyslenia ale nie kuamm tego..;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 17 Listopad 2004 Share Napisano 17 Listopad 2004 no fakt tylko jak kazdy bedzie pytal po 666 razy o te same referki to sie dopiero burdel zrobi a tak zerknie, poszuka i ma :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 17 Listopad 2004 Autor Share Napisano 17 Listopad 2004 od tego sa moderatorzy ;) zeby kasowac duplikujace sie watki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 17 Listopad 2004 Share Napisano 17 Listopad 2004 heh no niby fakt ale myslisz ze bedzie sie im chcialo co 5 minut kasowac jakis watek :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 17 Listopad 2004 Autor Share Napisano 17 Listopad 2004 heheh no bez przesady;) co 5min to sie post pojawia w wipie moze a nie wtakim dziale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 17 Listopad 2004 Share Napisano 17 Listopad 2004 uncle slyszles kiedys o... ? http://www.max3d.pl/forum/search.php? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 17 Listopad 2004 Autor Share Napisano 17 Listopad 2004 sensserif: a czytasz posty do konca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 17 Listopad 2004 Share Napisano 17 Listopad 2004 uncle -> lepiej chyba jeśli jest to w jednym wątku, niż by miało być ich niewiadomo ile. Na to samo wychodzi objętościowo, a estetycznie jest lepiej, jeśli jest jeden wątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 17 Listopad 2004 Share Napisano 17 Listopad 2004 hmm tak na dluzsza mete to oprocz ciebie na to nikt nie nazekal ... wlacznie ze mna ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 17 Listopad 2004 Share Napisano 17 Listopad 2004 to ja też ponażekam mam czasami dość przewalania 50 stron żeby znaleść coś co mnie interesuje albo żey sprawdzić czy coś niebyło już poruszane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 17 Listopad 2004 Autor Share Napisano 17 Listopad 2004 dokladnie o tym mowie, leru a ty chyba mylisz troche rzeczy, forum jest do przekazywania informacji a nie do estetycznego wyglodania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 18 Listopad 2004 Share Napisano 18 Listopad 2004 jesli sie czegos szuka to chyba najlatwiej uzyc wyszukiwarki. nie? odesle was dokladnie do konkretnego posta i podswietli szukany wyraz. kiepsko sie to czyta jesli sie czyta z nudow ale jeszcze gorsza sytuacja bylaby gdyby co kilka watkow powtarzalo sie to samo pytanie. zlotego srodku nie ma a google i tak sa najlepsze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 18 Listopad 2004 Share Napisano 18 Listopad 2004 uncle -> ale niewątpliwie w porządku łatwiej cokolwiek znaleźć, poza tym jeśli jest jeden wątek duży z wieloma postami to go łatwiej (przynamniej mi) moderować. Od tego są moderatorzy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 18 Listopad 2004 Autor Share Napisano 18 Listopad 2004 no jak tam wolicie ale troche dziwnie beda wyglodac watki po 500stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 18 Listopad 2004 Share Napisano 18 Listopad 2004 popieram uncle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 18 Listopad 2004 Share Napisano 18 Listopad 2004 to sie pomysli wtedy jak tyle bedzie ;). a jak sie szukac niechce to niestety ale nic juz nie pomoze i tyle odemnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 18 Listopad 2004 Autor Share Napisano 18 Listopad 2004 wiesz czasem mam niesprecyzowane szukanie ;)) albo chcialbym sobie poczytac co tam ludzie pisza gdzies a tu kij , 50..100stron niewiadomo czego a jakos nie lubie od polowy czytac;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 18 Listopad 2004 Share Napisano 18 Listopad 2004 Hmm, nie bardzo kapuje. Przeciez jak przegladasz dzial, to tez musisz przelaczac strony, prawda? Chyba jedyna wada umieszczania wszystkiego w jednym watku sa niepotrzebne gadki userow, przez ktore trzeba sie przedzierac. Moze gdyby pytania i odpowiedzi o refke moznaby zaznaczac odpowiednim kolorem tekstu, zeby od razu rzucaly sie w oczy? Ja sie nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 18 Listopad 2004 Autor Share Napisano 18 Listopad 2004 hehe docieramy do sedna sprawy:)) wlasnie glwony problem to zawsze te komenatrze ktorych mi sie nie chce czytac i umieszczanie zalozmy referencji w nowych topicach byloby proste , bo przewaznie referencje bylyby w 1 poscie a komenatrze ponizej, a teraz ... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 18 Listopad 2004 Share Napisano 18 Listopad 2004 To moze tutaj raczej trzebaby doszukiwac sie roboty dla moderatora dzialu - usuwanie niepotrzebnych wypowiedzi i przytemperowanie kilku osob ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 18 Listopad 2004 Share Napisano 18 Listopad 2004 przytemperowanie kilku osob ;) w tym Ciebie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 18 Listopad 2004 Share Napisano 18 Listopad 2004 ZONK! Ja sie w tych watkach w ogole nie udzielam. Try again. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 18 Listopad 2004 Share Napisano 18 Listopad 2004 wszyscy tak odsyłają do wyszukiwarki ale nie wszyscy na tym forum przestrzegają zasad ortografii i czasami można czegoś nie znaleźć przez głupią literówkę, przykład? na forum Tweak.pl szukałem czegoś na temat mojej karty graficznej GF3 ti, ale żebym znalazł to czego szukałem musiałbym wpisać "dżifors 3" więc bez przesady, wyszukiwarka nie jest zawsze dobrym rozwiązaniem... niestety :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 19 Listopad 2004 Share Napisano 19 Listopad 2004 no tak ale to z tego skoro ktos zalozy watek "szukam rzutow perzota 205 t16" tak czy siak nie znajdziesz. a skoro to normalka to zostaje google.pl :) tam rzadziej robia bledy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 19 Listopad 2004 Share Napisano 19 Listopad 2004 hehe, no tak, zawsze jest jakieś wyjście ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 21 Listopad 2004 Autor Share Napisano 21 Listopad 2004 bzyku: to czemu sluzy wogle ten watek w takim razie? skoro i tak sam jako moderator wiesz ze nic praktycznie znlesc sie tu nie da? O_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 21 Listopad 2004 Share Napisano 21 Listopad 2004 he moze jak sama nazwa wskazuje ktos cos szuka :) a czy ktos ma takowe referencje to pomoze a rozwalanie takiego watku na setki innych to by wyszedl dzial "Request" a ze jest kupa stron ktore oferują referencje to moze czasami wystarczy tam poszukac no i dalej powiem swoje najlepsze jest google :D. aaa ze nieda sie nic znalezc to co ja mam zrobic czy moderatorzy poprawiac wszystkie zapytania i odpowiedzi na nie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 21 Listopad 2004 Autor Share Napisano 21 Listopad 2004 kiedys skladalem propozycje zrobienia strony/podstrony na max3d.pl z referencjami, linkami do referencji, tyle ze nikt mnie nie sluchal to teraz mozna zrobic na zasadzie ze jest strona -> a linki sa autkalizownae na tej zasadzie co "mam newsa" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi