Napisano 3 Luty 20223 l Czesc wszystkim! Moja troch臋 nowsza produkcja. Jest to takie uzupe艂nienie moich wcze艣niejszych dom贸w, kt贸re by艂y zrobione bardziej w staroniemieckim stylu. Tutaj id臋 troch臋 bardziej w klimaty angielskie i francuskie. Tradycyjnie modelowanie w 3ds Max. Rendering w Unreal Engine bez RTX. Mam tutaj troszk臋 inne podej艣cie do materia艂贸w. Wcze艣niej wypieka艂em wszystko w Substance Painter. Tutaj brud i defekty s膮 zrobione przy pomocy dekali. Wiec znacznie 艂atwiej jest samemu zmieni膰 rodzaj kamienia na w艂asny itp. Nie chce tu spamowa膰 linkami do sklepu. Je艣li kto艣 jest zainteresowany to szukajcie mnie na Unreal Marketplace.
Napisano 4 Luty 20223 l Dobra robota i prezentacja te偶 spoko. 聽 My艣l臋, 偶e wrzucenie linku nie zaszkodzi a nikt nie b臋dzie mia艂 nic przeciwko.聽
Napisano 4 Luty 20223 l bardzo spoko 馃檪聽jezeli nie masz jakichs ograniczen, to bardzo rzuca siew oczy tail strzechy na dachach jak kamerka wjezdza. No i u mnie na ekranie, wszystko jest bardzo szare. Chyba przydalo by sie troche koloru na przelamanie. Ten drugi film na Twoim kanale imo o wiele lepszy 馃檪聽
Napisano 4 Luty 20223 l Ja bym si臋 troch臋 poczepia艂, bo takie budynki opieraj膮ce si臋 na ramach z drewnianych belek raczej nie mia艂yby murowanych 艣cian z ci臋偶kich kamieni, te panele by艂yby wype艂nione plecionk膮 i b艂otem i pobielone wapnem: s艂omiane strzechy powiny by膰 du偶o grubsze 偶eby nie przecieka艂y: 聽
Napisano 4 Luty 20223 l 22 minuty temu, EthicallyChallenged napisa艂: Ja bym si臋 troch臋 poczepia艂, bo takie budynki opieraj膮ce si臋 na ramach z drewnianych belek raczej nie mia艂yby murowanych 艣cian z ci臋偶kich kamieni, te panele by艂yby wype艂nione plecionk膮 i b艂otem i pobielone wapnem: s艂omiane strzechy powiny by膰 du偶o grubsze 偶eby nie przecieka艂y: 聽 Co do tych 艣cian to dobrze wiedzie膰, obecnie przesi膮k艂em widokiem nowoczesnych pseudo mur贸w pruskich, kt贸re cz臋sto maj膮 rze藕bione imitacje kamienia. Tak mi si臋 to wry艂o w g艂ow臋, 偶e pewnie bym tak malowa艂 馃槃
Napisano 5 Luty 20223 l Autor Dzi臋ki za uwagi. Postaram si臋 to uwzgl臋dni膰 przy nast臋pnej aktualizacji.
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto