Skocz do zawartości

AI i technologie przyszłości

Featured Replies

Napisano
22 minuty temu, Kalberos napisał(a):

Wiekszosc nowych gier tego juz tego wymaga albo bedzie wymagac.

Większość nowych gier to symulatory łażenia, które w dodatku przechodzą się same, więc niech choć oferta będzie warta poświęcenia. xD

24 minuty temu, Kalberos napisał(a):

Dzisiaj jak chcesz zlozyc pieca, to musi wyjebac 20k zlociszy. Malo kogo na to stac.

Jak nie będzie nikogo na to stać = nikt nie będzie tego kupował. To nie jest produkt pierwszej potrzeby.

Nie będzie nowych (przystępnych) gier, to wreszcie znajdę czas na skoszenie trawnika, którego nie mam.

• Odpowiedzi 3,2k
  • Wyświetleń 193,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jakieś z 15 lat temu coś tam do jakiejś dziewczyny zagadałem i gdy zapytała czym się zajmuję to zażartowałem, że jestem artystą a jej pierwsza reakcja ale masz pieniądze? nie jesteś biedny? bo ja chcę

• Twórcze_Ślady.mp3   Szept_Cyfrowych_Snów.mp3   Nuta_Max3d.mp3   Nocne_Konwersacje.mp3    

• EthicallyChallenged
    EthicallyChallenged

Co to . . . J E S T ? ! ! ! ! ! 1

Posted Images

Napisano
  • Autor

No to ja wrzucę ciekawy punkt widzenia na datacenter i nie wiedziałem, że usa ma więcej datacetner niż pozostałe kraje z top 10 razem wzięte czyli ponad 5 tys i ponad 3 tys w planach/ budowie. I niepokojąca myśl która coraz częściej się przewija że to nie dla ai a kontroli ludności jak w uk, "wszystko będzie nagrywane i zapisywane i będzie wymuszało najlepsze zachowanie obywateli" i chiny w takim wypadku mogłyby się stać bardziej ludzkie i wolnościowe niz "wolna" ameryka :) Coś na pewno jest nie tak z tym boome, czy tylko pęd za pieniazem czy też i za włądzą i kontorlą? tak

tak czy tak