Skocz do zawartości

AI i technologie przyszłości

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,1k
  • Wyświetleń 188,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jakieś z 15 lat temu coś tam do jakiejś dziewczyny zagadałem i gdy zapytała czym się zajmuję to zażartowałem, że jestem artystą a jej pierwsza reakcja ale masz pieniądze? nie jesteś biedny? bo ja chcę

• Twórcze_Ślady.mp3   Szept_Cyfrowych_Snów.mp3   Nuta_Max3d.mp3   Nocne_Konwersacje.mp3    

• EthicallyChallenged
    EthicallyChallenged

Co to . . . J E S T ? ! ! ! ! ! 1

Posted Images

Napisano
  • Autor
1 minute ago, EthicallyChallenged said:

Północna, czy Południowa? XD

Zachodnia, bo ciągle zachodziła albo w głowę albo w ciąże :D klasyczna Karolina :D

Napisano
28 minutes ago, Destroyer said:

No dobra sprawdziłem Lore i tak był Rich Forester, bogaty leśnik i miał babę pochodzącej z biednej klasy żebraczej o imieniu Broke czyli Spłukana :D jakby sam mistrz imion Hiereo Kojima wymyślał te wyszukane imiona :D Była jeszcze i Karolina bo wiadomo, że na bogatego leśnika jak na Rozbójnika Rumcajsa baby leciały :D Ale na Rumcajsa bardziej bo bad boy :D

Wikipedia przy definicji Rizzu ma zdjęcie Rizza pierwszego lookmaxera w zarejestrowanej historii :)

2026-06-04-11-32-57-Greenshot.png

0211465d8b7dbec70184d1d3e84b8dc6.jpg

Ej ale od Ridża to się odstosunkować, tutaj grał na basie i nuta jest zajebista!

Napisano
4 minutes ago, SebastianSz said:

Ej ale od Ridża to się odstosunkować, tutaj grał na basie i nuta jest zajebista!

Coś ty, Steven?!

Napisano
  • Autor
2 hours ago, EthicallyChallenged said:

kurde, talent aktorski, muzyczny, wygląd, bogactwo, rizz, wiedza leśnicza, ten gigachad ma wszystko, prawie, jak Neil Breen...

I do tego jak widać w filmiku wyżej był jeszcze Playerem i śpiewał o babach!
2026-06-04-15-07-08-Greenshot.png
Przawdziwy człowiek renesansu. No ale jak się wygra takiego kumulacyjnego jackpota na loterii genetycznej i trafia się za 3 punkty z każdego miejsca na boisku to nie siada się na ławce rezerwowych :)
Zgaduję, że jego niezawodna technika podrywu to znaleźć się w okolicy kobiet a ich reakcja będzie mniej więcej taka

giphy.gif

giphy.gif

Ciekawe czy ma tylu potomków jak Genghis Khan czy chociaż jakiś mleczarz, listonosz czy inny kurier :)

Pewnie niejeden z nas chciałby być takim bogatym leśniczym albo chociaż czepiającym się szczegółów Henrykiem :)

Edytowane przez Destroyer

Napisano

Chyba wydrukuje sobie wszystkie strony tego wątku, wytapetuję tym chatę i już nigdy nie będzie mi smutno :D

Edytowane przez Sok

Napisano
  • Autor
25 minutes ago, SebastianSz said:

My sobie pitupitu o gupotach, a tu nowy system operacyjny własnie dropnął:

2026-06-04-16-04-24-Greenshot.png

7nsgds.jpg

Napisano
18 minutes ago, adek said:

Wypuszczanie czegoś takiego - szczególnie po artyście jak Podsiadło - ma chłop pieniadze, siedzi w świecie arystycznym - a puszcza takie coś.

Jestem w szoku, że coś takiego puścili:

Coś czuję, że komenatrze pod tym filmikiem niedługo znikną :P

Napisano

Statystycznie wychodzi, że wśród artystów nawet najpopularniejszych i cenionych też są idioci. Nihil novi. Zaskoczenia nie ma.🤣

Napisano
4 minutes ago, kengi said:

Statystycznie wychodzi, że wśród artystów nawet najpopularniejszych i cenionych też są idioci. Nihil novi. Zaskoczenia nie ma.🤣

"Też?" xD

Napisano

No trochę cios. Dawid, z otoczenia Radka (który mocno sztuke wspiera), organizuje mniej znanym artystom wernisaże). Dawid artystyczna dusza, zawsze mi się wydawało, że wyczucie ma. Bo nie obwiniam nikogo innego, sorry, ale jednak on musiał mieć ostatnie zdanie. Przykre.

Napisano

Jest plus. Dzieki temu uslyszalem, ze ktos taki istnieje wiec zwiekszyl zasiegi o jeden.

Napisano
  • Autor
33 minutes ago, Nezumi said:

Jest plus. Dzieki temu uslyszalem, ze ktos taki istnieje wiec zwiekszyl zasiegi o jeden.

Mi tam się obiło o uszy coś, dzisiaj zapytałem kobietę co to za podsiadło i czy znany a ona, że pobił rekord w zgromadzonych ludziach na koncercie i dopiero niedawno Metalica czy ktoś taki go przebiła, i myślę, że co? Walą na niego tłumy jak na papieża a ja jednej piosenki nie wytrzymałem? A potem jak ją dopytywałem to powiedziała, że gdzieś w Polsce na jakimś stadionie na śląsku XD To trochę jakby powiedzieć, że ktoś ustanowił rekord zapakowanych ludzi do malucha w czwartek po 20 w Bździszewie Mniejszym i utrzymał go przez długie lata... bo nikt inny nie próbował go pobić i dopiero przypadkiem został pobity przez chłopaków co po pijaku wracali z dyskoteki energy eXplosion bo im się zapomniało, że przyjechali na 4 samochody XD