wujek_kane Napisano 12 Luty Napisano 12 Luty 55 minut temu, Nezumi napisał: Czas spojrzec prawdzie w oczy - nikt nie potrzebuje najnowszej karty 🤪 Herosy 3 śmigają jak złoto na 4080, więc po co przepłacać? 3
Nezumi Napisano 12 Luty Napisano 12 Luty 4 minutes ago, wujek_kane said: Herosy 3 śmigają jak złoto na 4080, więc po co przepłacać? Bo GTAVI za $100 wyjdzie i tylko posiadacze 5090 beda mogli doswiadczyc gejmczendzerowego gejmpleja w 240 udawanych klatkach z ejajowymi bugami. A kto nie kupi ten biedak i pleb. Czy cos tam... 😉 1
Destroyer Napisano 13 Luty Autor Napisano 13 Luty 1 hour ago, Nezumi said: Czas spojrzec prawdzie w oczy - nikt nie potrzebuje najnowszej karty 🤪 Ktoś tam jednak ją chce a czy potrzebuje? 🙂 Ja to tak patrzę jako ciekawostka gdy mi się coś przy okazji rzuci w oczy ale nie śledzę rynku, newsów czy można kupić i za ile, teraz jestem przyjemnie zrelaksowany i jest mi wszystko jedno, co za wspaniałe uczucie 🙂W przeciwieństwie do tego co było kilka lat temu gdy mi 2080ti padały, a nie było za bardzo co kupić i nawet stare dziadostwa można było sprzedać za grube hajsiwo, straszne czasy 🙂 A jak już chciałem 2080 sprzedać to od zatrzęsienia oszustów nawet jakieś cwaniaki z transylwanii czy innej rumunii się napatoczyli 🙂 Ledwo już pamiętam tamte zamierzchłe czasy ale wtedy była taka atmosfera upojenia, hypu na krypto i nft, szał był jak przy jakimś masowym odurzeniu, teraz z perspektywy czasu aż ciężko mi uwierzyć co się wtedy odjaniepawlało i jakie rzesze ludzi ta fala porwała 🙂 Jakoś mi się to po czasie skojarzyło z plagą tańca, pewnie masowe odreagowanie stresu lockdawnowego a tamte czasy trochę wspominam jako niejasne halucynacje malignie 🙂 https://en.wikipedia.org/wiki/Dancing_plague_of_1518#:~:text=The dancing plague of 1518,took to dancing for weeks. 2 1
Rekomendowane odpowiedzi