Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano
55 minut temu, Nezumi napisał:

Czas spojrzec prawdzie w oczy - nikt nie potrzebuje najnowszej karty 🤪

Herosy 3 śmigają jak złoto na 4080, więc po co przepłacać?

• Odpowiedzi 353
  • Wyświetleń 13,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• był, teraz to tak 5500+  edit-  dobra znalazłem nawet taniej 🙂 😄 

• Zawsze gdy wydaję duże pieniądze na gówno mówię sam do siebie "inni potrafią przejebać 1000zł na chlanie w weekend to czemu ja mam się ograniczać skoro nie wychodzę z domu?". I tak to już leci o/

• Nazywam nie Tomasz i jestem RTXoholikiem. Witam wyszkach! Uzależniłem się od Nvidii już w wczesnych latach młodości. Na początku był to niewinny flirt z Gefroce-m 550 GTX. Zażywałem drivery od tak d

Posted Images

Napisano
4 minutes ago, wujek_kane said:

Herosy 3 śmigają jak złoto na 4080, więc po co przepłacać?

Bo GTAVI za $100 wyjdzie i tylko posiadacze 5090 beda mogli doswiadczyc gejmczendzerowego gejmpleja w 240 udawanych klatkach z ejajowymi bugami. A kto nie kupi ten biedak i pleb.

Czy cos tam... 😉 

Napisano
  • Autor
1 hour ago, Nezumi said:

Czas spojrzec prawdzie w oczy - nikt nie potrzebuje najnowszej karty 🤪

Ktoś tam jednak ją chce a czy potrzebuje? 🙂 

Ja to tak patrzę jako ciekawostka gdy mi się coś przy okazji rzuci w oczy ale nie śledzę rynku, newsów czy można kupić i za ile, teraz jestem przyjemnie zrelaksowany i jest mi wszystko jedno, co za wspaniałe uczucie 🙂W przeciwieństwie do tego co było kilka lat temu gdy mi 2080ti padały, a nie było za bardzo co kupić i nawet stare dziadostwa można było sprzedać za grube hajsiwo, straszne czasy 🙂 A jak już chciałem 2080 sprzedać to od zatrzęsienia oszustów nawet jakieś cwaniaki  z transylwanii czy innej rumunii się napatoczyli 🙂 Ledwo już pamiętam tamte zamierzchłe czasy ale wtedy była taka atmosfera upojenia, hypu na krypto i nft, szał był jak przy jakimś masowym odurzeniu, teraz z perspektywy czasu aż ciężko mi uwierzyć co się wtedy odjaniepawlało i jakie rzesze ludzi ta fala porwała 🙂 Jakoś mi się to po czasie skojarzyło z plagą tańca, pewnie masowe odreagowanie stresu lockdawnowego a tamte czasy trochę wspominam jako niejasne halucynacje malignie 🙂 

https://en.wikipedia.org/wiki/Dancing_plague_of_1518#:~:text=The dancing plague of 1518,took to dancing for weeks.