Napisano 19 Listopad 200420 l Witam wszystkich. Odrazu m贸wie, 偶e jestem tu nowy i operuje w Maxie od niedawna. Chcia艂em pokaza膰 swoj膮 pierwsz膮 pracke a mianowicie poczciwego fiacika , ale ca艂kowicie przebudowanego. Nie jest sko艅czony (ale mam zamiar go sko艅czy膰), wi臋c pokazuje go w WIP. Ma du偶o b艂臋d贸w, ale chcia艂bym wiedzie膰 czy ide w dobrym kierunku??Oceniajcie:
Napisano 19 Listopad 200420 l hmm. mi to fiaciora nie przypomina, chyba 偶e to jaki艣 inny 125, ni偶 ten, kt贸rego wszyscy znamy o kochamy. poka偶 auto bez lakieru, siatke poka偶 itp.
Napisano 19 Listopad 200420 l Hehe!! Tez mi chodzi po glowie podobna koncepcja f125:) Mysle o czyms w stylu low ridera. Ale mi sie pracka podoba. Jestem zdecydowanie za:) Pozdrawiam!!
Napisano 19 Listopad 200420 l Sry, ale to mi kredensa za cholere nie przypomina :). Imo wyglada na jakis 'american muscle car' ;P. Pokaz siatke i cala maske, a nie tylko polowe, chyba ze cos tam ukrywasz ;>
Napisano 19 Listopad 200420 l mehmm ... to juz nie fiat :) do mnie sie czepiaja ze moje audi nie wyglada jak S3 bo zalozylem sportowe zderzaki i progi ... a to to juz napewno nie jest fiat ;) 聽 jako auto zapowiada sie bardzo fajnie :) 聽 pozdrawiam
Napisano 19 Listopad 200420 l Autor Z g贸ry dzi臋kuje za odpowiedzi :) No mo偶e ju偶 nie przypomina fiata, ale w za艂o偶eniu mia艂 nim by膰:)Samochodzik zaczo艂em na blueprintach fiata i p贸藕niej dochodzi艂y nowe koncepcje. Jutro postaram si臋 wrzuci膰 siateczke i samochodzik bez lakieru.
Napisano 20 Listopad 200420 l Autor No tak jak m贸wi艂em dzi艣 dorzucam siatke i samochodzik bez materia艂贸w.Mam nadzieje, 偶e nie jest a偶 tak 藕le :)
Napisano 20 Listopad 200420 l Hmm no nawet niezle :). Tylko nie podobaja mi sie tylnie swiatla (po nalozeniu ms) oraz 'cos' na pokrywie bagaznika z tylu (w srodku). Popatrz na siatke w tym miejscu ;/.
Napisano 20 Listopad 200420 l mi to fiata przypomina, zwlaszcza kant linii bocznej na renderze od przodu , niezle niezle, czekam na scenke
Napisano 20 Listopad 200420 l fajne, mo偶e to przet艂oczenie na masce zr贸b bardziej wyra藕ne, tzn. ostrzejsze kanty, taka sugestia, bo teraz troche s艂abo to wida膰
Napisano 20 Listopad 200420 l Autor Hmm. No szczerze to ty艂 te偶 mi si臋 nie podoba ;) poprostu zabardzo nie wiedzia艂em co z nim zrobi膰 i dlatego zostawi艂em go w takim stanie. I dlatego te偶 na pocz膮tku by艂 pokazany sam prz贸d autka :D .
Napisano 20 Listopad 200420 l Hehe ... Nie wiem czy przemyslales swoja konstrukcje :). Przypatrz sie dokladnie. I co widzisz? Tak, to auto nie moze skrecac :). Popraw to :).
Napisano 20 Listopad 200420 l Autor Lt.Knysha ten samoch贸d od pocz膮tku mia艂 nie skr臋ca膰 ;) to jest ShowCar ma sta膰 i robi膰 wra偶enie a nie je藕dzi膰. A teraz powa偶nie wydaje mi si臋 偶e jak schowam g艂臋biej ko艂a albo go podnio臋 to b臋dzie wygl膮da艂 nieciekawie :( No i do偶ucam co艣 na wz贸r scenki tzn jak chcia艂bym go uj膮膰. Dym i ogie艅 doprawione w Corelu nie zaciekawe ale Corela te偶 dopiero si臋 ucze :)
Napisano 20 Listopad 200420 l ...ten samoch贸d od pocz膮tku mia艂 nie skr臋ca膰 ;) to jest ShowCar ma sta膰 i robi膰 wra偶enie a nie je藕dzi膰... Hmm no chyba, ze tak. Zwracam honor :P.
Napisano 20 Listopad 200420 l dym z kol, ogien jakby z NOSa, dynamika... czyli to jednak ma jezdzic? ]:->
Napisano 23 Listopad 200420 l ele za efekty si臋 bierzesz, a modelowania by si臋 jeszcze troche przyda艂o, mo偶e jaki艣 艣rodek zr贸b :-p
Napisano 25 Listopad 200420 l zrob moze jakis gril z przodu, bo wyglada troche na niewykonczony, a taki chromowany by fajnie pasowal do koncepcji
Napisano 25 Listopad 200420 l Ten ogie艅 jest z lekka niedopracowany ;) Czarny dym pozostawiam bez komentarza (popraw albo najlepiej wywal). Autko nawet fajne ale przednie ko艂a powinny si臋 skr臋ca膰. Niema si艂y... musisz podnie艣膰 b艂otnik albo podnie艣膰 przednie zawieszenie, albo zmniejszy膰 rozstaw osi.
Napisano 26 Listopad 200420 l Autor Batouten ogie艅 i dym b臋de poprawia艂.Co do 艣rodka to robie teraz te偶 "Warszawk臋" i 艣rodek wsadz臋 pewnie od niej :) Co do grila to my艣le艂em nad czym艣 takim jak ma Dodge Charger. Mo偶e nied艂ugo co艣 dorzuce bo narazie goni mnie szk贸艂ka:( Pozdrowionka dla wszystkich :D
Napisano 31 Marzec 200520 l Autor Scanline render+troszeczk臋 corel http://img169.exs.cx/my.php?loc=img169&image=corel3zy.jpg Prawie czysty render(scanline) ;) http://img169.exs.cx/my.php?loc=img169&image=ddddddddddd3az.jpg No i czysty render (te偶 scanline :) http://img169.exs.cx/my.php?loc=img169&image=hhhhhhhhhh0dc.jpg
Napisano 31 Marzec 200520 l samoch贸d powinien by膰 du偶o wiekszy na tym zdj臋ciu 聽 a tak wog贸le to fajniusi :>
Napisano 1 Kwiecie艅 200520 l samoch贸d powinien by膰 du偶o wiekszy na tym zdj臋ciu 聽 Zgadzam sie w 100%. 聽 a tak wog贸le to fajniusi :> 聽 Tutaj tez sie zgadzam ;)
Napisano 1 Kwiecie艅 200520 l mysle ze zle zdjecie wybrales, a moze samochod pod zlym k膮tem.. jakos tak dziwnie
Napisano 1 Kwiecie艅 200520 l bardzo fajne auto ale nigdy bym nie powiedzial ze to fiacior sto-dwudziestka-piatka :D
Napisano 1 Kwiecie艅 200520 l Autor KOME--> mo偶e i wybra艂em z艂e zdj臋cia (a nawet napewno bo by艂y z za艂o偶enia do fiata tego no tego hmm "mega ospoilerowanego" ;P ) No i z艂y k膮t to tez mo偶liwe bo to jest druga pracka w kt贸rej u偶y艂em zdj膮tka za t艂o :) SIKHAM, LT.KNYSHA---> dziekuje :) i postaram si臋 troszeczke powi臋kszy膰 (ale sam nie mam poj臋cia o ile :P ) MAKBOL--> te偶 dzi臋ki :) Jak go robi艂em (a by艂o to do艣膰 dawno) to przypomina艂 mi fiata, ale teraz jak na niego patrze to................., ten kant lini bocznej zosta艂 z fiata :D
Napisano 3 Kwiecie艅 200520 l Autor SZCZUPA艁--> a czemu je偶dzi tylko do przodu i do ty艂u?? NA ostatnich renderkach ko艂a s膮 bardziej schowane do zewn膮trz, a to wog贸le to jest LOLEK tak wi臋c jak ma ochote skr臋ci膰 to............chyba wiadomo ;)
Napisano 3 Kwiecie艅 200520 l przednia opona powinna by膰 mniejsza do tylniej w pojazdach tego typu bo to nie jest streetrod skoro nie zakr臋ca ( http://www.racegoodyear.com/products/dragspecial.html przednie - Drag Frontrunner Eagle, ty艂 - Dragway Special Eagle) no i brakuje oczywi艣cie wch艂onu na masce, silnik HEMI aby si臋 nie udusi艂, proponuje tak偶e popracowa膰 nad kolorystyk膮. a je艣li chodzi o zakr臋canie to zakr臋caj膮 ale bardzo delikatnie, minimalnie. 聽 Pozdrawiam
Napisano 3 Kwiecie艅 200520 l Autor LHT-->patrz na date 1-go postu ;) Ten samochodzik to m贸j 1-szy model wykonany w Max'ie :) I nic w nim nie zmienia艂em od tamtej pory (i chyba nic ju nie b臋de zmienia艂) pr贸cz lakieru i scenki w kt贸rj go umie艣ci艂em, wi臋c troszk臋 wyrozumia艂o艣ci ;) No a tu troszk臋 powi臋kszony i lekko zmieniony k膮t po jakim stoi (nie wiem czy na lepsze)
Napisano 4 Kwiecie艅 200520 l more ugly hehe, ale w tym przypadku to komplement, prosze wykrzesaj z niego wi臋cej energi, lubie auta tego typu, nie jakie艣 tam tuningi wie艣niackie z kumpaktem na lusterku tylko konkretnie podrasowanie, a Tw贸j model prosi o jeszcze troszke. sam kszta艂t karosy, przepi臋kny, fele te偶.
Napisano 4 Kwiecie艅 200520 l czarny kolor jest finalny? je艣li tak to mo偶e do艣wiatli膰 przod, bo s艂abo go wida膰
Napisano 4 Kwiecie艅 200520 l dokladnie, cos ciemno z przodu, popatrz na samochod po lewej, przod widac, no i jeszcze ten noise na szybach ;]
Napisano 4 Kwiecie艅 200520 l Autor Hehe prz贸d jest skrupulatnie uryty przed widzami dlatego, 偶e go wog贸le nie ma ;P Matura za pasem i narazie nie ruszam modeli :(
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto