Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

Napisano

Na weekend zach臋camy was do pos艂uchania rozmowy W艂odka Markowicza z Darkiem Zabrockim - o tworzeniu koncepcji do film贸w i gier.

My艣l臋, 偶e Darka nie trzeba zbytnio przedstawia膰 spo艂eczno艣ci Max3D.pl bo tutaj r贸wnie偶 lata temu sp臋dza艂 d艂ugie godziny na nauce (co te偶 w pewnym momencie pojawi艂o si臋 w rozmowie - pozdrawiamy).

My艣l臋, 偶e rozmowa mo偶e by膰 bardzo warto艣ciowa dla pocz膮tkuj膮cych lub osoby, kt贸re ucz膮 si臋 grafiki (ale nie tylko).聽

Zobacz ca艂y news

• Odpowiedzi 13
  • Wy艣wietle艅 796
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• 26:57 - "by艂o takie forum w Polsce max3d..." niech mu kto艣 powie, 偶e nadal jest, mo偶e nie ma ch艂op internatu i nie wie 馃檪聽

• ALE PRZYNAJMNIEJ FAJNE PROJEKTY W PORTFOLIO I SUPER W CV WYGL膭DA HAHAHAHAHA HAH A HAH 馃槥

• @Destroyer聽Mia艂em taki sam uczu膰 jak to us艂ysza艂em xD

Napisano

Jezu jak W艂odeczek reklamuje tego laptopa i si臋 tam produkuje to mam ochot臋 si臋 poci膮膰, wida膰 ze ch艂opek tak za bardzo si臋 na sprz臋cie nie zna bo w ko艅cu ma maca a jak powszechnie wiadomo maci to padaki 馃檪聽No i leje wod臋 student na uczelni bo jak p艂aco to trzeba zachwala膰:) tak samo jak Cezary聽Pazura na swoim kanale gdy ma sponsora i pr贸buje聽jak膮艣 histori臋 do tego zbudowa膰 偶eby by艂o naturalnie i nie, zupe艂nie聽nie wida膰 nie聽wie o czym m贸wi 馃槢

Ja to jednak聽wol臋 jak takie wywiady przeprowadzaj膮聽ludzie kt贸rzy聽cho膰 troch臋 s膮 okolicy tematu a nie maj膮 role "znany jutjuber" od reakcji na nag艂贸wki artyku艂贸w i pod艣miechujki 馃檪聽Ale rozumiem, 偶e to ma by膰 rekalma i promocja dla szerszej grupy gawiedzi wi臋c to 偶e on si臋 nie聽zna nie ma znaczenia bo widzowie te偶 si臋 nie znaj膮 wi臋c opitol膮 kubek kisielu przy tym wywiadzie a nie LSie 馃檪

Taki聽Allan McKay ma spoko wywiady z lud藕mi聽z bran偶y i dobrze by si臋 tego聽s艂ucha艂o gdyby nie jako艣膰, nie rozumiem聽tog 偶e ludzie co zarabiaj膮聽naprawd臋 dobrze, maj膮 kasy to jak robi膮 wywiad kt贸ry ma le偶e膰 w necie i ich promowa膰 to nawet w 2023 maj膮 obraz z dziurawej skarpetki a d藕wi臋k聽z przerdzewia艂ego聽wiadra, i to s膮 ludzie kt贸rzy pracuj膮 przy najwi臋kszych produkcjach audiowizualnych, dobry szewc bez but贸w chodzi 馃檪聽mogliby si臋 uczy膰聽od np 12 letniego聽poczatkuj膮cego聽jutubera robi膮cego filmiki o minecrafcie i maj膮cego 10 subskrybent贸w聽bo tacy maj膮 techniczn膮 jako艣膰聽rz臋dy wielko艣ci聽lepsz膮.聽

Tak ja to jaki艣聽taki bardzo pozytywny jestem 馃檪聽wiosna idzie, to pewnie przez to taki radosny i u艣miechni臋ty 馃檪

Edytowane przez Destroyer

Napisano

Mia艂em napisa膰 to co @Destroyer聽odno艣nie tej reklamy laptopa 馃槈聽Ale si臋聽ba艂em, 偶e jeszcze kogo艣 uraz臋聽albo jaki艣 kolega si臋 znajdzie i b臋dzie聽nieprzyjemnie 馃槃Tak 偶e ten, no spoksik, fajno 偶e ch艂opacy z tej naszej polskiej wsi robio karier臋聽馃檪
Nom ale to ostatni g艂臋boki wdech przed skokiem do wody bo jeszcze chwila i za nied艂ugo聽zast膮pi膮 nas boty AI i konsumpcja聽oraz tworzenie tre艣ci b臋dzie聽tak zautomatyzowane 偶e nie b臋dziemy potrzebni聽ju偶 do niczego 馃槃

P.S.
Klicuszek mia艂 fajniejszy wywiadzik 馃檪聽Bez urazy dla Pana Darka.

Edytowane przez Mortom

Napisano

58:10 "Przed rozpocz臋ciem ka偶dej pracy upewniam si臋 偶e sterownik nvidia studio jest zaktualizowany co pozwala mi na prace pe艂nej p艂ynno艣ci bez technicznych problem贸w " XD haha umar艂em 馃檪聽ludki z polskiego PR nvidi te偶 wida膰 nie wiedz膮 o czym m贸wi膮 albo maj膮 niedow艂ad m贸zgu i ai im pomaga kleci膰 takie聽g艂upoty bez polotu a potem biedni ludzie聽musz臋 to czyta膰 z promptera i jeszcze biedniejszych聽s艂uchaczy tym katowa膰聽馃檪聽Poza tym to ju偶 b臋dzie z 1,5 roku jak nvida ma problemy z alokacj膮 pami臋ci na swoich聽kartach i to wystarczy za podsuwanie聽tych pr-owych pierdolet贸w 馃檪

A wywiad ca艂kiem spoko, dobrze si臋 s艂ucha艂o i teraz musz臋聽zwr贸ci膰 troch臋 honoru聽 Klaudii z wywiadu z Klickiem bo tutaj w艂odek poza tym, 偶e si臋 przygotowa艂 i poczyta艂 materia艂y o go艣ci albo聽kto艣 mu to przygotowa艂 偶eby sprawia艂 wra偶enie聽przygotowanego to jednak no tak 艣rednio bym powiedzia艂 馃槢聽No ale mog艂o by膰 znacznie gorzej 馃槢聽 聽

Napisano
  • Autor

@Destroyer聽Wywiad NVidii jest kierowany do os贸b spoza bran偶y, wywiad z Klickiem to by艂 wywiad mocno bran偶owy (niszowy) st膮d my艣l臋 inny odbi贸r.聽

Mnie tam si臋 dobrze s艂ucha艂o ca艂o艣ci (w tym przypadku wiadomo, 偶e materia艂 sponsorowany gdzie艣 musi by膰, ale naprawd臋 zdarzaj膮 si臋 gorsze lokowania).

Napisano

@adek聽fakt dobrze si臋 s艂ucha艂o poza pocz膮tkiem i ko艅cem. Ale go艣膰 to ju偶 m贸g艂by mie膰 woln膮 r臋k臋 w zachwalaniu 偶eby to cho膰 troch臋 brzmia艂o jak s艂owa 偶ywego cz艂owieka 馃檪

Napisano

Wywiad KLICKA:

Cytat

10:55 (...) Generalnie ludzie maj膮 takie podej艣cie, 偶e 'jestem super pocz膮tkuj膮cy, ale ja ju偶 bym chcia艂 do najlepszej firmy, najlepiej Rockstar, Blizzard, mo偶e jaki艣 Riot Games, mo偶e Valve, itd.' i musz臋 przyzna膰, 偶e chyba ka偶dy przez to przechodzi, ale z do艣wiadczenia wiem, 偶e to nie jest dobry spos贸b na siebie.

Wywiad Darka:

Cytat

36:05 - (...) osoba, kt贸ra wychodzi spod naszej szko艂y, nagle ko艅czy po roku czasu, np. zaczyna karier臋 w Ubisofcie, no to dla nas jest mega.

馃檭

Napisano
48 minutes ago, ZiN said:

Wywiad KLICKA:

Wywiad Darka:

馃檭

Bo ludzie bardzo chc膮 pracowa膰 w du偶ych znanych firmach i robi膰 karier臋 偶eby po czasie m贸c powiedzie膰:聽

link

馃槈

Napisano
54 minuty temu, Destroyer napisa艂:

Bo ludzie bardzo chc膮 pracowa膰 w du偶ych znanych firmach i robi膰 karier臋 偶eby po czasie m贸c powiedzie膰:聽

link

馃槈

ALE PRZYNAJMNIEJ FAJNE PROJEKTY W PORTFOLIO I SUPER W CV WYGL膭DA HAHAHAHAHA HAH A HAH 馃槥

Napisano
22 minuty temu, KLICEK napisa艂:

to ja jeszcze powiem smieszna ciekawostke 馃檪聽4 lata temu bylem w Blizzardzie w odwiedzinach, przyjal mnie tam taki kolega "rzezbiasz" i pamietam jak mi opowiadal o tym ze sa tu ludzie co pracuja 9-5 a pozniej cyk na uberka i jezdza po LA. Wtedy nie wierzylem 馃檪

Z drugiej strony tak pomy艣l- a co niby mieliby robi膰 po pracy? Do domu wr贸ci膰? Sp臋dzi膰 czas na hobby? Przecie偶 hobby maj膮 w pracy, wiadomo... wi臋c tego, w robocie to 8 godzin 艣wietnej zabawy... xD聽
A ZW艁ASZCZA JAK JESTE艢 FACETEM XDDD
Musimy porozmawia膰 o Billu Cosbym", czyli wyrok na "tat臋 Ameryki". O tym,  偶e Bill Cosby molestuje kobiety, wiedziano od lat

Swoj膮 drog膮- zda艂em sobie spraw臋, 偶e tam niekt贸rzy normalnie robi膮 na etacie, a i tak mieszkaj膮 w samochodzie wi臋c mo偶e pobyt w domu 艂膮czyli z prac膮 馃槷

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci