KLICEK Napisano 26 Sierpień Share Napisano 26 Sierpień zachecam do pobrania, najlepszy silnik do renderowania na dzien dzisiejszy 😛 https://marmoset.co/toolbag/beta/#_download-beta 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 26 Sierpień Share Napisano 26 Sierpień Ano! Robiłeś coś w alphie/becie? Ja sobie darowałem bo mam staruteńkie gpu nadal i chyba bete też sobie daruję. Na szczeście 4 to jest najlepszy silnik renderujący na 2# miejscu 😛 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 26 Sierpień Autor Share Napisano 26 Sierpień 23 minuty temu, michalo napisał: Ano! Robiłeś coś w alphie/becie? Ja sobie darowałem bo mam staruteńkie gpu nadal i chyba bete też sobie daruję. Na szczeście 4 to jest najlepszy silnik renderujący na 2# miejscu 😛 nie potrzebujesz gpu, od jakiegos czasu mozesz puszczac rednery i denoisa na cpu 🙂 nie bralem udzialu w becie, wlasnie sobie testuje 🙂 nie ma duzo zmian, ale sa naprawde wazne dla mnie z produkcyjnego punktu widzenia 🙂 featurki: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 26 Sierpień Share Napisano 26 Sierpień Jak w nim się maluje tekstury? Bo z tego co pamiętam to świetnie się w nim paliło normalki i brushem fixowało lokalnie gdy coś się rozjeżdżało z cage czy coś takiego 🙂 Kiedyś chciałem nawet w nim produktówkę zrenderowąc ale w końcu się poddałem, trochę za wysoko się rzuciłem ale swego czasu w elemnt3d rednerowałm pudełka do reklam nawet 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 26 Sierpień Autor Share Napisano 26 Sierpień 4 minuty temu, Destroyer napisał: Jak w nim się maluje tekstury? Bo z tego co pamiętam to świetnie się w nim paliło normalki i brushem fixowało lokalnie gdy coś się rozjeżdżało z cage czy coś takiego 🙂 Kiedyś chciałem nawet w nim produktówkę zrenderowąc ale w końcu się poddałem, trochę za wysoko się rzuciłem ale swego czasu w elemnt3d rednerowałm pudełka do reklam nawet 😄 no na poczatku performence nie byl za dobry, ale nadal duza biblioteka fajnych materialow. Mieszania dziala podobnie jak painter + render w czasie rzeczywistym dobrej jakosci sprawialo to wszystko razem ze uzywalo sie tego od czasu do czasu jak musiales cos zrobic na szybkosci 🙂 Pozniej wszedl paczyk i poprawil wydajnosc i moim zdaniem juz jest git 🙂 teraz znowu poprawiona wydajnosc + dodatkowe brushe ktorych niby tam brakowalo 🙂 moim zdaniem za te 300 dolcow to nie ma nic lepszego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 26 Sierpień Share Napisano 26 Sierpień Zakochany w Arnoldzie nigdy nie dalem mu szansy ale widzialem rewelacyjne rzeczy wypuszczone z tego softu. Tylko sie chce upewnic - beta jest za free do testowania czy trzeba miec licke na poprzednia wersje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 26 Sierpień Autor Share Napisano 26 Sierpień 21 minut temu, Nezumi napisał: Zakochany w Arnoldzie nigdy nie dalem mu szansy ale widzialem rewelacyjne rzeczy wypuszczone z tego softu. Tylko sie chce upewnic - beta jest za free do testowania czy trzeba miec licke na poprzednia wersje? daja licke na 60 dni 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 26 Sierpień Share Napisano 26 Sierpień 1 hour ago, KLICEK said: daja licke na 60 dni 🙂 piekna sprawa, bedzie testowanie po nocach 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 27 Sierpień Share Napisano 27 Sierpień jednak pobrałem. Na szybko sprawdziłem sobie triplanar mapowania textur i działa bardzo ładnie. Zrobiłem też renderek w trybie hybrid ale w sumie za mało żeby coś stwierdzić na ten temat 😛 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi