Skocz do zawartości

Featured Replies

• KLICEK featured this temat
  • Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 512
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• jednak pobrałem. Na szybko sprawdziłem sobie triplanar mapowania textur  i działa bardzo ładnie.  Zrobiłem też renderek w trybie hybrid ale w sumie za mało żeby coś stwierdzić na ten temat 😛

• Ano!  Robiłeś coś w alphie/becie?  Ja sobie darowałem bo mam staruteńkie gpu nadal i chyba bete też sobie daruję. Na szczeście 4 to jest najlepszy silnik renderujący na 2# miejscu 😛 

• nie potrzebujesz gpu, od jakiegos czasu mozesz puszczac rednery i denoisa na cpu 🙂  nie bralem udzialu w becie, wlasnie sobie testuje 🙂 nie ma duzo zmian, ale sa naprawde wazne dla mnie z produkc

Posted Images

Napisano

Ano! 

Robiłeś coś w alphie/becie? 

Ja sobie darowałem bo mam staruteńkie gpu nadal i chyba bete też sobie daruję.

Na szczeście 4 to jest najlepszy silnik renderujący na 2# miejscu 😛 

Napisano
  • Autor
23 minuty temu, michalo napisał:

Ano! 

Robiłeś coś w alphie/becie? 

Ja sobie darowałem bo mam staruteńkie gpu nadal i chyba bete też sobie daruję.

Na szczeście 4 to jest najlepszy silnik renderujący na 2# miejscu 😛 

nie potrzebujesz gpu, od jakiegos czasu mozesz puszczac rednery i denoisa na cpu 🙂 

nie bralem udzialu w becie, wlasnie sobie testuje 🙂 nie ma duzo zmian, ale sa naprawde wazne dla mnie z produkcyjnego punktu widzenia 🙂

featurki:

image.png.fdd50285fc20b79b8253a884339df143.png

Napisano

Jak w nim się maluje tekstury? Bo z tego co pamiętam to świetnie się w nim paliło normalki i brushem fixowało lokalnie gdy coś się rozjeżdżało z cage czy coś takiego 🙂 Kiedyś chciałem nawet w nim produktówkę zrenderowąc ale w końcu się poddałem, trochę za wysoko się rzuciłem ale swego czasu w elemnt3d rednerowałm pudełka do reklam nawet 😄 

Napisano
  • Autor
4 minuty temu, Destroyer napisał:

Jak w nim się maluje tekstury? Bo z tego co pamiętam to świetnie się w nim paliło normalki i brushem fixowało lokalnie gdy coś się rozjeżdżało z cage czy coś takiego 🙂 Kiedyś chciałem nawet w nim produktówkę zrenderowąc ale w końcu się poddałem, trochę za wysoko się rzuciłem ale swego czasu w elemnt3d rednerowałm pudełka do reklam nawet 😄 

no na poczatku performence nie byl za dobry, ale nadal duza biblioteka fajnych materialow. Mieszania dziala podobnie jak painter + render w czasie rzeczywistym dobrej jakosci sprawialo to wszystko razem ze uzywalo sie tego od czasu do czasu jak musiales cos zrobic na szybkosci 🙂 

Pozniej wszedl paczyk i poprawil wydajnosc i moim zdaniem juz jest git 🙂 teraz znowu poprawiona wydajnosc + dodatkowe brushe ktorych niby tam brakowalo 🙂  moim zdaniem za te 300 dolcow to nie ma nic lepszego

Napisano

Zakochany w Arnoldzie nigdy nie dalem mu szansy ale widzialem rewelacyjne rzeczy wypuszczone z tego softu. Tylko sie chce upewnic - beta jest za free do testowania czy trzeba miec licke na poprzednia wersje?

Napisano
1 hour ago, KLICEK said:

daja licke na 60 dni 🙂

piekna sprawa, bedzie testowanie po nocach 😄

Napisano

jednak pobrałem.

Na szybko sprawdziłem sobie triplanar mapowania textur  i działa bardzo ładnie. 

Zrobiłem też renderek w trybie hybrid ale w sumie za mało żeby coś stwierdzić na ten temat 😛