adek Napisano 28 Sierpień Napisano 28 Sierpień Jakiś czas temu napisał do mnie ktoś na Facebooku z pytaniem o stare tutoriale 2D, które przez lata były dostępne na Max3D.pl. Przyznam, że po chwili wiedziałem, o co dokładnie chodzi – o teksty wręcz legendarne i ponadczasowe. Pierwszy z nich powstał zupełnie przypadkiem, gdy Marek Okoń (tak, ten Marek Okoń) na naszym forum starał się pomóc komuś, komentując prace i pomagając. Drugi to prawdziwa perełka – tłumaczenie ogromnego artykułu pod tytułem „Art Tutorial”. Przyznam szczerze, musiałem trochę pogrzebać w zakamarkach starych backupów, ale… udało się! Mamy je z powrotem i już nie zginą! Nie mam pojęcia, jakim cudem nie zostały przeniesione wcześniej, ale ten błąd już naprawiony! Tutoriale 2D: - Art Tutorial (wersja polska) - Walka z walorem (Marek Okoń) Zobacz cały news 6
Nezumi Napisano 28 Sierpień Napisano 28 Sierpień Ale jazda. Pamietam dobrze zwlaszcza "walke z walorem" 🙂 Super ze wrocily 🙂 1
adek Napisano 29 Sierpień Autor Napisano 29 Sierpień Jeszcze będzie jeden wydobyty z czeluści backupów @OmeN2501 1
EthicallyChallenged Napisano 29 Sierpień Napisano 29 Sierpień 11 godzin temu, adek napisał: Marek Okoń (tak, ten Marek Okoń) na naszym forum starał się pomóc komuś Wielu mi tu pomagało, ale Omen to pomagał jak żaden inny. Zapamiętam to do końca żywota. 2
Ostwind Napisano 30 Sierpień Napisano 30 Sierpień Warto bylo wrocic... kiedys sobie powiedzialem ze jak w przyszlosci bede mial tablet to je w koncu przeczytam, i chyba nadeszla ta wiekompmna chwila, dziekuje ci wielce 1 1
Rekomendowane odpowiedzi