Napisano 5 Wrzesie艅 20245 Wrz Warner Bros. opublikowa艂o pierwszy trailer filmu ... Minecraft, w kt贸rym wyst臋puj膮 gwiazdy takie jak Jack Black i Jason Momoa. Trzeba przyzna膰, 偶e zwiastun jest przera偶aj膮cy pod niemal ka偶dym wzgl臋dem i jak to niekt贸rzy ju偶 na naszym forum napisali mocno "cringowy". Najbardziej rzuca si臋 w oczy fryzura Momoa, a zaraz za ni膮 intensywne wykorzystanie green screenu i efekt贸w specjalnych. Film 艂膮czy aktor贸w z realnego 艣wiata z estetyk膮 Minecrafta. Dlaczego zdecydowano si臋 na taki zabieg, zamiast stworzy膰 film animowany? Mo偶na by艂o nawi膮za膰 do grafiki gry. Jack Black, kt贸ry wciela si臋 w Steve'a, wygl膮da po prostu jak... Jack Black, bez charakteryzacji, co tylko pog艂臋bia poczucie dziwno艣ci. Nie zmienia to faktu, 偶e wed艂ug wielu analityk贸w spodziewa si臋, 偶e film i tak zarobi miliard dolar贸w, niezale偶nie od jego jako艣ci. Ale o tym przekonamy si臋 dopiero za rok. Premiera filmu zosta艂a ustalona na kwiecie艅 2025 roku. 聽 Zobacz ca艂y news
Napisano 6 Wrzesie艅 20246 Wrz Cytat Nie zmienia to faktu, 偶e wed艂ug wielu analityk贸w spodziewa si臋, 偶e film i tak zarobi miliard dolar贸w, niezale偶nie od jego jako艣ci. Ale o tym przekonamy si臋 dopiero za rok. Nooo.... ju偶 widz臋 te Tiry z sa艂at膮 xD Ale kto to tam wie? Cho膰 mam silne przeczucie, 偶e nie powt贸rzy sukcesu Tytanika czy Avatara. No ale co ja tam wiem 馃檪 Mario pokaza艂 jak sie robi adaptacje takich "klasyk贸w". Ale jak wida膰 jak si臋 nie ma scenariusz napisany przez chatGPT, to wali si臋 chajsik na znane nazwiska i mocno trzyma kciuki, 偶e sama marka przyci膮gnie ludzi do kina 馃檪 Cho膰 sam 艣wiat Minecrafta i animowane postacie sprawiaj膮 ca艂kiem pozytywne wra偶enie ale jak sam zauwa偶y艂e艣聽@adek-u mocno si臋 wyr贸偶niaj膮 i kiepszcz膮 wszystko co osi膮gn臋li ludzie od animacji. Edytowane 6 Wrzesie艅 20246 Wrz przez Mortom
Napisano 9 Wrzesie艅 20249 Wrz Tragicznie to wyglada. Znaczy to polaczenie aktorow z animowanym swiatem, bo sam swiat bylby jeszcze ok. JAck Black juz od jakiegos czasu mi sie obrzydzil swoimi jazdami politycznymi i tym wygladem a la bezdomny. Tutaj to w ogole wyglada jakby wyszedl z domu na plan i zaczal grac bez charakteryzacji, w swoim ubraniu. A Momoa z ta fryzura i w rozopwej kurteczce ... jak jakis trans wyglada. Gruba Murzynka na bank bedzie ultra wkurzajaca postacia. Dajcie spokoj - nawet jakby mi mieli zaplacic bym sie nie meczyl na tym.
Napisano 9 Wrzesie艅 20249 Wrz @NezumiA niech drenuje porfele inwestorom takie INWESTYCJE 馃檪聽Niech wreszcie sie to zwinie, a mo偶e na zgliszczach tego H.... powstanie co艣 dla zwyk艂ych ludzi. Mo偶e nawet rozrywka b臋dzie znowu tylko rozrywk膮 a nie tub膮 propagandow膮 dla wszelakich ma艣ci dewiant贸w i odkleje艅c贸w聽馃檪聽 Znaczy mi艂o sobie pomarzy膰聽馃檪聽
Napisano 9 Wrzesie艅 20249 Wrz @Mortom no dokladnie - niech robia i potem narzekaja ze "far right" czy haters czy uj wie co jeszcze zawinili ze film sie nie sprzedal.
Napisano 9 Wrzesie艅 20249 Wrz Szkoda mi ludzi, kt贸rym takie g贸wno odpowiada i wsp贸艂czuj臋 tym, kt贸rzy wyrosn膮 na takim szajsie. De gustibus i tak dalej, ale to jest zwyczajnie 偶a艂osne, i mam na my艣li nie tylko ten konkretny film, ale reszt臋 podobnego pa藕dzierza od disneya czy amazona z ostatnich lat. Ale jesli kolejne korpo znowu utopi miliony to pozostaje tylko zacytowa膰 klasyka: 聽
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto