misiekhc Napisano 23 Październik Share Napisano 23 Październik (edytowane) Seria ilustracji tworzonych dla Newsweek Polska od 2015r Cintiq+Krita, Photoshop Art Directing: Magda Mamajek-Mich (Newsweek) Edytowane 23 Październik przez misiekhc 10 4 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kengi Napisano 23 Październik Share Napisano 23 Październik OO, nie wiedziałem że to medium jeszcze żyje... "PBC podsumowało rozpowszechnianie tytułów prasowych w 2022 r. Łącznie rozdystrybuowano 375 185 813 egzemplarzy prasy w tym aż 20 265 416 E-wydań, 41% rozpowszechnionych egzemplarzy prasy to dzienniki a 59% magazyny." A ilustracje bardzo fajne, chociaż niektóre bez konTekstu ciężko zrozumieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 23 Październik Autor Share Napisano 23 Październik Godzinę temu, kengi napisał(a): OO, nie wiedziałem że to medium jeszcze żyje... "PBC podsumowało rozpowszechnianie tytułów prasowych w 2022 r. Łącznie rozdystrybuowano 375 185 813 egzemplarzy prasy w tym aż 20 265 416 E-wydań, 41% rozpowszechnionych egzemplarzy prasy to dzienniki a 59% magazyny." A ilustracje bardzo fajne, chociaż niektóre bez konTekstu ciężko zrozumieć. Heh, no jak zaczynałem w 2013 rysować do gazet to już na start usłyszałem, żę to medium już umarło. Trochę umarło, żyć się z tego nie da normalnie takie to są budżety, głównie dla funu to robię. Tak, czasami są dość mocno z tekstem połączone te obrazki, ale zawsze można się pobawić w interpretacje 🙂 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kengi Napisano 23 Październik Share Napisano 23 Październik 54 minutes ago, misiekhc said: można się pobawić w interpretacje 🙂 Trochę za proste dla mnie jak na zabawę, ale... moja interpretacja, pasuje chyba do wszystkiego: świat jest zjebany i schodzi coraz bardziej na "psy" (nie obrażając prawdziwych psów). Ludzie odkrywają kolejne pokłady mułu na dnie cywilizacyjnego "rozwoju". 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 23 Październik Share Napisano 23 Październik 3 godziny temu, misiekhc napisał(a): Seria ilustracji tworzonych dla Newsweek Polska od 2015r Cintiq+Krita, Photoshop Art Directing: Magda Mamajek-Mich (Newsweek) Kapitalne te ilustracje. Smutny obraz naszej zjebanej rzeczywistości 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jameli Napisano 23 Październik Share Napisano 23 Październik Świetne ilustracje! Śmierć z klepsydrą mega... Dzieciaki nakręcane jak zabawki - mocny przekaz 💜 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 24 Październik Autor Share Napisano 24 Październik 22 godziny temu, kengi napisał(a): Trochę za proste dla mnie jak na zabawę, ale... moja interpretacja, pasuje chyba do wszystkiego: świat jest zjebany i schodzi coraz bardziej na "psy" (nie obrażając prawdziwych psów). Ludzie odkrywają kolejne pokłady mułu na dnie cywilizacyjnego "rozwoju". Trochę taka rzeczywistość, trochę akurat takie tematy mi się trafiają, choć nie ukrywam, że te tematy mi pasują. No i też do nich dodaję jeszcze zawszę kapkę autorskiego pesymizmu (realizmu?) i cynizmu dlatego też robię je w luźnej formie i dorzucam ile się da śmiechowych rzeczy dla wyrównania. Wrzuciłem jeszcze na drugą nóżkę set z Wysokich Obcasów, tam jest mniejsza deprecha 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi