Napisano 12 Listopad 202412 Lis Bardzo fajna animacja, przyjemna stylizacja i bardzo dobrze zrealizowana, miło popatrzeć 🙂
Napisano 12 Listopad 202412 Lis Autor Teraz, Destroyer napisał: Bardzo fajna animacja, przyjemna stylizacja i bardzo dobrze zrealizowana, miło popatrzeć 🙂 Tylko trochę smutna 😉 powinienem poprawić opis w pierwszym poście?
Napisano 12 Listopad 202412 Lis 7 minutes ago, wujek_kane said: Tylko trochę smutna 😉 powinienem poprawić opis w pierwszym poście? smutna... życie 😄 kto nie miał przy robocie czasem podanych chęci jak rycerz na końcu to życia nie zna 😄 Opis, możesz coś dodać o samej animacji, fajnie, że wrzuciłeś, za mało tutaj newsów o czymkolwiek innym niż nowej wersji programu czy ai, dawniej to co druga osoba próbowała robić shorta dzisiaj już mało kto się na to porywa 🙂 Trochę mi się skojarzyło z tą animacja zrobioną w messiah studio, pierwszym programie sprzedawanym na mega promocji w bundlu żeby przed zabiciem jeszcze sobie kieszenie napchać i masa ludzi, w tym ja, kupiła licencje a nawet kilka i nigdy nie uzyła 😄 Edytowane 12 Listopad 202412 Lis przez Destroyer
Napisano 12 Listopad 202412 Lis Autor @Destroyer faktycznie, podobny klimat. Widzę, że powstała pełna wersja, a nie tylko teaser 😉
Napisano 12 Listopad 202412 Lis Ten teaser filmik z mesjasza był spoko, pełna wersja już mniej. Ale też mam lickę i nigdy nie użyłem, chociaż z 10 min. się pobawiłem sofcikiem. A ta o wolnej lancy, cóż... kto nie robił popraweczek, ten życia nie zna.
Napisano 12 Listopad 202412 Lis 7 minutes ago, wujek_kane said: @Destroyer faktycznie, podobny klimat. Widzę, że powstała pełna wersja, a nie tylko teaser 😉 No ale trailer lepszy niż pełna wersja 🙂 Chyba były plany żeby robić z tego serial tv ale upadło bo jakoś nie siadło, a może nawet coś robili ale porzucili po drodze, teraz już nie pamiętam i nie chce mi się szukać 🙂 a jednak zrobili A TV spin-off of the short film is currently being produced: the series, entitled “My Knight and Me” (52 épisodes of 11 minutes) is nearing end of production, and starts airing in Belgium, France and Germany in the Fall 2016. https://www.imdb.com/title/tt5995728/ https://www.youtube.com/watch?v=puWDyuksfWw&list=PLtDs1waodp6BzYzPNG_KsBpf11DVoixL4 Edytowane 12 Listopad 202412 Lis przez Destroyer
Napisano 12 Listopad 202412 Lis 39 minut temu, Destroyer napisał(a): .....pierwszym programie sprzedawanym na mega promocji w bundlu żeby przed zabiciem jeszcze sobie kieszenie napchać i masa ludzi, w tym ja, kupiła licencje a nawet kilka i nigdy nie uzyła 😄 Ha! nie tylko ciebie zrobili w bambo 😜 W sumie nie wiem po co to nadal trzymam. Raz zainstalowałem... popstrykałem przyciskunie i tyle 😄
Napisano 12 Listopad 202412 Lis Zaraz w bambo... jeszcze będą z nas animatorzy... yul sii. 🤣 Edytowane 12 Listopad 202412 Lis przez kengi