Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Teraz, Destroyer napisał:

Bardzo fajna animacja, przyjemna stylizacja i bardzo dobrze zrealizowana, miło popatrzeć 🙂 

Tylko trochę smutna 😉 powinienem poprawić opis w pierwszym poście?

Napisano (edytowane)
7 minutes ago, wujek_kane said:

Tylko trochę smutna 😉 powinienem poprawić opis w pierwszym poście?

smutna... życie 😄 kto nie miał przy robocie czasem podanych chęci jak rycerz na końcu to życia nie zna 😄 

Opis, możesz coś dodać o samej animacji, fajnie, że wrzuciłeś, za mało tutaj newsów o czymkolwiek innym niż nowej wersji programu czy ai, dawniej to co druga osoba próbowała robić shorta dzisiaj już mało kto się na to porywa 🙂 

Trochę mi się skojarzyło z tą animacja zrobioną w messiah studio, pierwszym programie sprzedawanym na mega promocji w bundlu żeby przed zabiciem jeszcze sobie kieszenie napchać i masa ludzi, w tym ja, kupiła licencje a nawet kilka i nigdy nie uzyła 😄 

Edytowane przez Destroyer
  • Like 2
  • Haha 1
Napisano

Ten teaser filmik z mesjasza był spoko, pełna wersja już mniej. Ale też mam lickę i nigdy nie użyłem, chociaż z 10 min. się pobawiłem sofcikiem.

A ta o wolnej lancy, cóż... kto nie robił popraweczek, ten życia nie zna.

Napisano (edytowane)
7 minutes ago, wujek_kane said:

@Destroyer faktycznie, podobny klimat. Widzę, że powstała pełna wersja, a nie tylko teaser 😉

No ale trailer lepszy niż pełna wersja 🙂

Chyba były plany żeby robić z tego serial tv ale upadło bo jakoś nie siadło, a może nawet coś robili ale porzucili po drodze, teraz już nie pamiętam i nie chce mi się szukać 🙂 

a jednak zrobili

A TV spin-off of the short film is currently being produced: the series, entitled “My Knight and Me” (52 épisodes of 11 minutes) is nearing end of production, and starts airing in Belgium, France and Germany in the Fall 2016.

https://www.imdb.com/title/tt5995728/

https://www.youtube.com/watch?v=puWDyuksfWw&list=PLtDs1waodp6BzYzPNG_KsBpf11DVoixL4

Edytowane przez Destroyer
Napisano
39 minut temu, Destroyer napisał(a):

.....pierwszym programie sprzedawanym na mega promocji w bundlu żeby przed zabiciem jeszcze sobie kieszenie napchać i masa ludzi, w tym ja, kupiła licencje a nawet kilka i nigdy nie uzyła 😄

Ha! nie tylko ciebie zrobili w bambo 😜

Zrzutekranu2024-11-12142916.png.c276bfc4b08db855613411dcd4bc77a8.png
W sumie nie wiem po co to nadal trzymam. Raz zainstalowałem... popstrykałem przyciskunie i tyle 😄 

• Haha 1