Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• wujek_kane
    wujek_kane

Ajajaj, mocne klimaty, czuć dystopią. Muszę w końcu porządnie ograć jedynkę, ale za każdym razem przerasta mnie poziom trudności 🙂

• Dzięki :) Nie martw się, mnie też :D 

• To jest wspaniałe i ogólnie całe te 🙂

Posted Images

Napisano

Ajajaj, mocne klimaty, czuć dystopią. Muszę w końcu porządnie ograć jedynkę, ale za każdym razem przerasta mnie poziom trudności 🙂

Napisano
  • Autor
  W dniu 19.01.2025 o 15:46, wujek_kane napisał:

Dzięki :)
Nie martw się, mnie też :D 

Napisano

Świetne! Wrzucasz gdzieś jakieś wipy albo filmy z procesu tworzenia? Chętnie bym podglądnęła 😄 To robione na bazie 3d? Materiały z gry czy sam rzeźbiłeś? 

Napisano
  • Autor
  W dniu 24.01.2025 o 08:02, jameli napisał:

Świetne! Wrzucasz gdzieś jakieś wipy albo filmy z procesu tworzenia? Chętnie bym podglądnęła 😄 To robione na bazie 3d? Materiały z gry czy sam rzeźbiłeś? 

Dzięki! 
Nie za bardzo, ale jak będę robił jakąś prywatę do szuflady to wrzucę do teczki step by stepy :) 
Generalnie baza jest w 3d (modele, materiały, oświetlenie), w photoshopie łatanie baboli, podział na warstwy, fxy itd itp. Główne gotowce to stroje frakcji, część ciuchów sam dorabiałem by zrobić różnorodność, główki z Character creatora, otoczenie i propy sam :) 

Napisano

No piękne sztosy Mistrzu!  🙂 Gratzy! 🙂

BTW. Też chętnie bym zobaczył WIPy 🙂

Edytowane przez blazejbobek

Napisano

Bardzo zacne!

W dniu 19.01.2025 o 13:23, RaVirr napisał:

7.thumb.jpg.3f4cd1f2810f3fe60b74a9561b0d7bbb.jpg

Jak patrzę na to, to mam flashbaki z sąsiedniego działu call center lata temu 😛

W dniu 19.01.2025 o 13:23, RaVirr napisał:

5.thumb.jpg.98b757f9180de5f900b647cacffead14.jpg

Z góry przepraszam, ale nie mogę się powstrzymać... co oni tak leżą, jakby grali w jakieś słoneczko? 🤔