Napisano 19 Styczeń19 Sty Ajajaj, mocne klimaty, czuć dystopią. Muszę w końcu porządnie ograć jedynkę, ale za każdym razem przerasta mnie poziom trudności 🙂
Napisano 19 Styczeń19 Sty Autor W dniu 19.01.2025 o 15:46, wujek_kane napisał: Ajajaj, mocne klimaty, czuć dystopią. Muszę w końcu porządnie ograć jedynkę, ale za każdym razem przerasta mnie poziom trudności 🙂 Dzięki :) Nie martw się, mnie też :D
Napisano 24 Styczeń24 Sty Świetne! Wrzucasz gdzieś jakieś wipy albo filmy z procesu tworzenia? Chętnie bym podglądnęła 😄 To robione na bazie 3d? Materiały z gry czy sam rzeźbiłeś?
Napisano 27 Styczeń27 Sty Autor W dniu 24.01.2025 o 08:02, jameli napisał: Świetne! Wrzucasz gdzieś jakieś wipy albo filmy z procesu tworzenia? Chętnie bym podglądnęła 😄 To robione na bazie 3d? Materiały z gry czy sam rzeźbiłeś? Dzięki! Nie za bardzo, ale jak będę robił jakąś prywatę do szuflady to wrzucę do teczki step by stepy :) Generalnie baza jest w 3d (modele, materiały, oświetlenie), w photoshopie łatanie baboli, podział na warstwy, fxy itd itp. Główne gotowce to stroje frakcji, część ciuchów sam dorabiałem by zrobić różnorodność, główki z Character creatora, otoczenie i propy sam :)
Napisano 27 Styczeń27 Sty No piękne sztosy Mistrzu! 🙂 Gratzy! 🙂 BTW. Też chętnie bym zobaczył WIPy 🙂 Edytowane 27 Styczeń27 Sty przez blazejbobek
Napisano 25 Luty25 Lut Bardzo zacne! W dniu 19.01.2025 o 13:23, RaVirr napisał: Jak patrzę na to, to mam flashbaki z sąsiedniego działu call center lata temu 😛 W dniu 19.01.2025 o 13:23, RaVirr napisał: Z góry przepraszam, ale nie mogę się powstrzymać... co oni tak leżą, jakby grali w jakieś słoneczko? 🤔