wujek_kane Napisano 19 Styczeń Napisano 19 Styczeń Ajajaj, mocne klimaty, czuć dystopią. Muszę w końcu porządnie ograć jedynkę, ale za każdym razem przerasta mnie poziom trudności 🙂 1
RaVirr Napisano 19 Styczeń Autor Napisano 19 Styczeń 13 minut temu, wujek_kane napisał: Ajajaj, mocne klimaty, czuć dystopią. Muszę w końcu porządnie ograć jedynkę, ale za każdym razem przerasta mnie poziom trudności 🙂 Dzięki :) Nie martw się, mnie też :D 1
jameli Napisano 24 Styczeń Napisano 24 Styczeń Świetne! Wrzucasz gdzieś jakieś wipy albo filmy z procesu tworzenia? Chętnie bym podglądnęła 😄 To robione na bazie 3d? Materiały z gry czy sam rzeźbiłeś? 1
RaVirr Napisano Poniedziałek o 10:55 Autor Napisano Poniedziałek o 10:55 W dniu 24.01.2025 o 09:02, jameli napisał: Świetne! Wrzucasz gdzieś jakieś wipy albo filmy z procesu tworzenia? Chętnie bym podglądnęła 😄 To robione na bazie 3d? Materiały z gry czy sam rzeźbiłeś? Dzięki! Nie za bardzo, ale jak będę robił jakąś prywatę do szuflady to wrzucę do teczki step by stepy :) Generalnie baza jest w 3d (modele, materiały, oświetlenie), w photoshopie łatanie baboli, podział na warstwy, fxy itd itp. Główne gotowce to stroje frakcji, część ciuchów sam dorabiałem by zrobić różnorodność, główki z Character creatora, otoczenie i propy sam :) 1
blazejbobek Napisano Poniedziałek o 13:46 Napisano Poniedziałek o 13:46 (edytowane) No piękne sztosy Mistrzu! 🙂 Gratzy! 🙂 BTW. Też chętnie bym zobaczył WIPy 🙂 Edytowane Poniedziałek o 13:47 przez blazejbobek 1
Rekomendowane odpowiedzi