Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

gwp queen fin_web.jpg

Ilustracja w stylu cell shading / cartoon / anime wykonana na zlecenie.

Step by step:

gwp queen steps.jpg

• Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 137
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Już pisałam, że fajnie są namalowane te rzeczy na dole ilustracji, ale teraz widzę na dużym ekranie, że fajne pędzle na tle i też super efekt na tym neonie. Jak na mój gust stopy mają trochę za dużo k

• Mi osobiście przejadł się już softlight na cartoonie i ta koronka neonowa też zabiera uwagę niepotrzebnie... i jeszcze przeszkadza mi paznokieć tworzący nos, chyba lepiej by było jakby jednak nie wyst

Posted Images

Napisano

Już pisałam, że fajnie są namalowane te rzeczy na dole ilustracji, ale teraz widzę na dużym ekranie, że fajne pędzle na tle i też super efekt na tym neonie. Jak na mój gust stopy mają trochę za dużo kresek i przez to wyglądają na stopy starszej osoby, no chyba że to zamierzone :)

Napisano

Mi osobiście przejadł się już softlight na cartoonie i ta koronka neonowa też zabiera uwagę niepotrzebnie... i jeszcze przeszkadza mi paznokieć tworzący nos, chyba lepiej by było jakby jednak nie wystawał poza tel. Poza tym bardzo fajne.

Napisano
  • Autor
21 godzin temu, jameli napisał(a):

Już pisałam, że fajnie są namalowane te rzeczy na dole ilustracji, ale teraz widzę na dużym ekranie, że fajne pędzle na tle i też super efekt na tym neonie. Jak na mój gust stopy mają trochę za dużo kresek i przez to wyglądają na stopy starszej osoby, no chyba że to zamierzone :)

Ha, dopóki nie zwróciłaś uwagi to nie postrzegałem tego w ten sposób. Masz rację, nawet patrząc na jakieś typowe anime to powinienem oszczędniej z kreskami 😅

Dziękuję za pozytywny feedback ❤️

19 godzin temu, kengi napisał(a):

Mi osobiście przejadł się już softlight na cartoonie i ta koronka neonowa też zabiera uwagę niepotrzebnie... i jeszcze przeszkadza mi paznokieć tworzący nos, chyba lepiej by było jakby jednak nie wystawał poza tel. Poza tym bardzo fajne.

Klient nasz Pan🙃
Też nie chciałem neonu... teraz też widzę ten detal z nosem... dzięki, wiesz 😅

Sprawdzałem w ogóle czy umiem w taki styl. Dzięki za feedback 🙂