Napisano Poniedziałek o 11:532 dn Ilustracja w stylu cell shading / cartoon / anime wykonana na zlecenie.Step by step:
Napisano Poniedziałek o 13:072 dn Już pisałam, że fajnie są namalowane te rzeczy na dole ilustracji, ale teraz widzę na dużym ekranie, że fajne pędzle na tle i też super efekt na tym neonie. Jak na mój gust stopy mają trochę za dużo kresek i przez to wyglądają na stopy starszej osoby, no chyba że to zamierzone :)
Napisano Poniedziałek o 14:292 dn Mi osobiście przejadł się już softlight na cartoonie i ta koronka neonowa też zabiera uwagę niepotrzebnie... i jeszcze przeszkadza mi paznokieć tworzący nos, chyba lepiej by było jakby jednak nie wystawał poza tel. Poza tym bardzo fajne.
Napisano Wczoraj o 10:18 1 dn Autor 21 godzin temu, jameli napisał(a):Już pisałam, że fajnie są namalowane te rzeczy na dole ilustracji, ale teraz widzę na dużym ekranie, że fajne pędzle na tle i też super efekt na tym neonie. Jak na mój gust stopy mają trochę za dużo kresek i przez to wyglądają na stopy starszej osoby, no chyba że to zamierzone :)Ha, dopóki nie zwróciłaś uwagi to nie postrzegałem tego w ten sposób. Masz rację, nawet patrząc na jakieś typowe anime to powinienem oszczędniej z kreskami 😅Dziękuję za pozytywny feedback ❤️19 godzin temu, kengi napisał(a):Mi osobiście przejadł się już softlight na cartoonie i ta koronka neonowa też zabiera uwagę niepotrzebnie... i jeszcze przeszkadza mi paznokieć tworzący nos, chyba lepiej by było jakby jednak nie wystawał poza tel. Poza tym bardzo fajne.Klient nasz Pan🙃Też nie chciałem neonu... teraz też widzę ten detal z nosem... dzięki, wiesz 😅Sprawdzałem w ogóle czy umiem w taki styl. Dzięki za feedback 🙂