Napisano 21 Maj21 Maj Blender, Zbrush, Substance Painter, Marmoset Toolbag. Do skóry kupiłem mapy z Texturing.xyz, które później przerabiałem w Painterze. Edytowane 21 Maj21 Maj przez jakubziom
Napisano 21 Maj21 Maj Autor o dziękuję :) jeszcze kilka renderków Edytowane 21 Maj21 Maj przez jakubziom
Napisano 21 Maj21 Maj Widać że to on, bez dwóch zdań. Ale myślę, że tu anatomia leży i kwiczy. Albo to render tak to wszystko spłaszcza?Pisałeś chyba wcześniej, że to jakiś stary model. Może warto nad nim jeszcze popracować? Nexttut ma tutorial z Hopkinsem. Dla mnie zrobienie liknessa to taki level uber god, którego sam nigdy nie osiągnę.. ale powymądrzać się można :P
Napisano 21 Maj21 Maj Autor Zdaję sobie sprawę, że to taka trochę amatorszczyzna. Chciałem kiedyś zrobić likenessa i cisnąłem ile wlezie, aż się zniechęciłem. Nie wiem czy do niego kiedyś wrócę. Za dużo srok za ogon teraz.EDIT:Mogę wrzucić jeszcze jakieś screeny mesha, bo renderem łatwo coś poukrywać Edytowane 22 Maj22 Maj przez jakubziom
Napisano 22 Maj22 Maj Autor ogólnie jak na to teraz patrzę, to wszystko krzywo :( tak to mniej więcej wygląda. Nie wiem jak mi z tego wyszło że podobny :D Może teksturami zacząłem fejkować. Ale mam jakiś sentyment do tej pracy, bo dużo potu w to włożyłem :) Edytowane 22 Maj22 Maj przez jakubziom
Napisano 22 Maj22 Maj 51 minut temu, jakubziom napisał:Ale mam jakiś sentyment do tej pracy, bo dużo potu w to włożyłem :)Dokładnie o tym mówił Klicek w wywiadzie ;) Nie przejmuj się. Sam mam dużo takich rzeczy. Imo, spróbuj kiedyś jeszcze raz.
Napisano Piątek o 14:454 dn Autor mały updajcik zrobiłem, niech będzie że jest w hełmie xD Z tym ustawieniem gałek ocznych to się poddałem, z teksturami to się tak bardzo nie rzuca w oczy (może to nawet inny model był)Obejrzałem wywiad, bardzo inspirujący :) Edytowane Piątek o 14:484 dn przez jakubziom