Napisano Środa o 15:111 dn Blender, Zbrush, Substance Painter, Marmoset Toolbag. Do skóry kupiłem mapy z Texturing.xyz, które później przerabiałem w Painterze. Edytowane Środa o 17:041 dn przez jakubziom
Napisano Środa o 18:501 dn Autor o dziękuję :) jeszcze kilka renderków Edytowane Środa o 19:211 dn przez jakubziom
Napisano Środa o 19:301 dn Widać że to on, bez dwóch zdań. Ale myślę, że tu anatomia leży i kwiczy. Albo to render tak to wszystko spłaszcza?Pisałeś chyba wcześniej, że to jakiś stary model. Może warto nad nim jeszcze popracować? Nexttut ma tutorial z Hopkinsem. Dla mnie zrobienie liknessa to taki level uber god, którego sam nigdy nie osiągnę.. ale powymądrzać się można :P
Napisano Środa o 19:561 dn Autor Zdaję sobie sprawę, że to taka trochę amatorszczyzna. Chciałem kiedyś zrobić likenessa i cisnąłem ile wlezie, aż się zniechęciłem. Nie wiem czy do niego kiedyś wrócę. Za dużo srok za ogon teraz.EDIT:Mogę wrzucić jeszcze jakieś screeny mesha, bo renderem łatwo coś poukrywać Edytowane 23 godziny temu23 godz przez jakubziom
Napisano 20 godzin temu20 godz Autor ogólnie jak na to teraz patrzę, to wszystko krzywo :( tak to mniej więcej wygląda. Nie wiem jak mi z tego wyszło że podobny :D Może teksturami zacząłem fejkować. Ale mam jakiś sentyment do tej pracy, bo dużo potu w to włożyłem :) Edytowane 20 godzin temu20 godz przez jakubziom
Napisano 19 godzin temu19 godz 51 minut temu, jakubziom napisał:Ale mam jakiś sentyment do tej pracy, bo dużo potu w to włożyłem :)Dokładnie o tym mówił Klicek w wywiadzie ;) Nie przejmuj się. Sam mam dużo takich rzeczy. Imo, spróbuj kiedyś jeszcze raz.