Napisano Środa o 15:111 dn Blender, Zbrush, Substance Painter, Marmoset Toolbag. Do skóry kupiłem mapy z Texturing.xyz, które później przerabiałem w Painterze. Edytowane Środa o 17:041 dn przez jakubziom
Napisano Środa o 18:501 dn Autor o dziękuję :) jeszcze kilka renderków Edytowane Środa o 19:211 dn przez jakubziom
Napisano Środa o 19:301 dn Widać że to on, bez dwóch zdań. Ale myślę, że tu anatomia leży i kwiczy. Albo to render tak to wszystko spłaszcza?Pisałeś chyba wcześniej, że to jakiś stary model. Może warto nad nim jeszcze popracować? Nexttut ma tutorial z Hopkinsem. Dla mnie zrobienie liknessa to taki level uber god, którego sam nigdy nie osiągnę.. ale powymądrzać się można :P
Napisano Środa o 19:561 dn Autor Zdaję sobie sprawę, że to taka trochę amatorszczyzna. Chciałem kiedyś zrobić likenessa i cisnąłem ile wlezie, aż się zniechęciłem. Nie wiem czy do niego kiedyś wrócę. Za dużo srok za ogon teraz.EDIT:Mogę wrzucić jeszcze jakieś screeny mesha, bo renderem łatwo coś poukrywać Edytowane wczoraj o 04:29 1 dn przez jakubziom
Napisano Wczoraj o 07:11 1 dn Autor ogólnie jak na to teraz patrzę, to wszystko krzywo :( tak to mniej więcej wygląda. Nie wiem jak mi z tego wyszło że podobny :D Może teksturami zacząłem fejkować. Ale mam jakiś sentyment do tej pracy, bo dużo potu w to włożyłem :) Edytowane wczoraj o 07:17 1 dn przez jakubziom
Napisano Wczoraj o 08:05 1 dn 51 minut temu, jakubziom napisał:Ale mam jakiś sentyment do tej pracy, bo dużo potu w to włożyłem :)Dokładnie o tym mówił Klicek w wywiadzie ;) Nie przejmuj się. Sam mam dużo takich rzeczy. Imo, spróbuj kiedyś jeszcze raz.