Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Złotowłosa księżniczka Mary, w towarzystwie swoich wiernych kotków, gotowa skopać tyłek każdemu, kto stanie jej na drodze.

Nie daj się zwieść jej przyjaznemu wyglądowi – za tą uroczą buzią kryje się wojowniczka z krwi i kości. Chroniona przez gęsto tkaną kolczugę, uzbrojona w potężny miecz, czuwa nieustannie. Podniesiesz na nią rękę? Lepiej miej oczy dookoła głowy – sztylet może znaleźć drogę szybciej, niż się spodziewasz.

Postać powstała dla mojej córki. Docelowo miniaturka do gry Talisman, jej customowa postać, więc jeszcze trochę ulegnie modyfikacjom pod skalę i druk. Tutaj normalne proporcje.

W planach więcej takich postaci - dla syna i dla mnie więc stay tuned :)

Sculpt zbrush, render w toolbag + trochę postpro w photo. Generalnie nie miałem tego kolorować. Też nie chciałem wrzucać za dużo detali, które są niepotrzebne do tak małej skali.. całość z podstawką będzie miała ze 40mm, więc malutko.

Praca powstała w weekend, więc w sumie bardzo szybko - parę h. rano, parę wieczorem. Sporo skrótów, np. koty nie są zbyt dokładnie wyrzeźbione.

Pomysł oryginalnie był całkiem inny, mroczniejszy, groteskowy. Z niego zostały tylko koty. Jakoś to samo powędrowało w tą stronę. Oboje jesteśmy zadowoleni więc chyba jest git.

1.jpg

2.jpg

ZBrush Document.jpg

ZBrush Document2.jpg

Edytowane przez michalo

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 360
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Destroyer
    Destroyer

Super robota i to jeszcze customowa postać dla dziecka, robisz świetną robotę i zapewne budujesz fajne wspomnienia :)

• polka dot
    polka dot

czas wykonania imponujący. kontekst - nieporównywalnie bardziej!

• michalo
    michalo

Dzięki za miłe słowa :) Mam nadzieję, że wszystko uda się zrobić - 3 lub 2 fig, plus karty postaci. Wydrukować to jakoś fajnie.. Pewnie dopiero w wakacje to się ogarnie ale jestem dobrej myśli.

Posted Images

Napisano
  • Autor

Dzięki za miłe słowa :) Mam nadzieję, że wszystko uda się zrobić - 3 lub 2 fig, plus karty postaci. Wydrukować to jakoś fajnie.. Pewnie dopiero w wakacje to się ogarnie ale jestem dobrej myśli.