Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Hej,

Co jest przyczyną brzydkiego bakowania w SPP, okolice rowków. Sitaka wydaje się rozłożona prawidłowo nie ma overlappingu 4096x4096image.pngimage.png

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 107
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Próbowałeś zmienić Baker z gpu na cpu? Błędy są tylko na ao czy na innych mapach też?

• Poka low poly i hi poly, co to za model, i nastawy. Może masz cienkie powierzchnie double sided i to się krzaczy, patrząc na to nie sposób oszacować

• Dzięki Panowie za pomoc! Na tą chwilę udało mi się z tym poradzić, podbiłem AA do 64x i wydaje się git. Jednak dalej eksperymentuje, więc pewnie niebawem będę miał jakieś pytania :)

Posted Images

Napisano

Próbowałeś zmienić Baker z gpu na cpu? Błędy są tylko na ao czy na innych mapach też?

Napisano
  • Autor

Dzięki Panowie za pomoc! Na tą chwilę udało mi się z tym poradzić, podbiłem AA do 64x i wydaje się git. Jednak dalej eksperymentuje, więc pewnie niebawem będę miał jakieś pytania :)

Napisano

Mi takie bugi zaczęły wychodzić po updacie sterów karty graficznej. Ale ja używam chyba pierwszej wersji Paintera jaka się ukazała. Nie pamiętam jednak, żebym miał podobne problemy wcześniej.

Napisano
  • Autor

Dzięki za info. mam nadzieję że problem nie powróci, ale warto widzieć na co zwrócić uwagę na przyszłość.