Napisano Środa o 21:243 dn Chłopaki, dziewczyny i inne baśniowe stwory =) .Kiedyś cos takiego widziałem, ale to był chyba czas flashówek, i mi uciekło. A teraz nawet jak jest teoretycznie rozwój unity i webgl, ludzie gier przeglądarkowych tworzą mniej bo mają tiktoki.No ale, widział ktoś taką grę, może nawet 2d, która stawiałaby na mechanikę zabawy magią? bez postaci, bez fabuły, może nawet bez świata gry - coś w rodzaju prostej piaskownicy dającej efekty magiczne i ewolucję na wyciągnięcie ręki. Pamiętam było coś o ewolucji jako takiej, ale czy było coś o magii.Pytam - tu kryptoreklama własnej książki https://www.empik.com/scourge-of-magic-ebook-pdf-michal-piorkowski,p1515905262,ebooki-i-mp3-p - Bo napisałem książkę fantasy o magii, i zastanawiam się czy nie fajnie byłoby dać ludziom możliwość samą czystą formę zabawy nią na wirtualnych "szalkach petriego" w ramach eksperymentów, ale za cholerę nie mam na to pomysłu... Ktoś coś?
Napisano Czwartek o 00:413 dn Bez pomyslu to ogolnie ciezko cokolwiek zrobic ;) Najlepsza gra z zabawa w magie jaka znam to Noita. Miksujesz czary w magicznych paleczkach robiac swoje wlasne efekty - czesto zabojcze dla samego eksperymentujacego. Poogladaj sobie Noite moze Ci przyjdzie do glowy jakis pomysl.
Napisano Czwartek o 01:383 dn Magicka on SteamMagicka is a satirical action-adventure game set in a rich fantasy world based on Norse mythology. The player assumes the role of a wizard from a sacred order tasked with stopping an evil sorcerer whoLichdom: Battlemage on SteamPlay the first game where the Mage is a total badass!