Napisano 27 Listopad 200420 l po glebszym przemysleniu niech juz bedzie jak zrobiles, coby latwiej bylo oceniac teksturke a nie jakistam model. wez tylko jakos pronouncuj bitwe czy ki cholera bo nie wiadomo czy zaczynac czy nie ;)
Napisano 27 Listopad 200420 l Autor Acha - dobrze wiedzieć :D Ale gdzie moge to ogłosić, jak nie tutaj... :/
Napisano 27 Listopad 200420 l fajny temacik, az sobie modelik z ciekawosci sciaglem, a videotutki juz mi leca dzieki chlopaki :)
Napisano 27 Listopad 200420 l nie dzieki, tylko bierz sie do roboty. moje wymeczone w 5h. http://free.of.pl/c/clavebonki/uvw.zip sorry za zipa ale juz mi sie spac chce i nie robilem skrinow :P.
Napisano 28 Listopad 200420 l Autor Naprawde bomba dresiu! :D Postaram się coś wykombinować w najbliższym terminie.
Napisano 28 Listopad 200420 l wrzucam maly poglad dla leniow. dzieki chris. i na wiecej opinii czekam do cholery :/
Napisano 28 Listopad 200420 l neifortunny makaronizm - pronounce == oglosic niefortunny, zgadza sie; chciales powiedziec announce jak mniemam :)
Napisano 28 Listopad 200420 l pronounce (Ectaco-Poland) v, 1 oświadczać 2 zdeklarować się 3 wymawiać 4 ogłosić 5 orzec 6 osądzać bliskoznaczny wyraz jak mniemam. aczkolwiek nie chcialbym sie klocic z mistrzem :)...
Napisano 28 Listopad 200420 l chyba cos z tymi cyferkami ci sie pomylilo, bo wg mojej skromnej wiedzy to pronounce przede wszystkim znaczy 'wymawiac' 'akcentowac'. oznacza to tez 'oglaszac' (np. oglaszam was mezem i zona) i 'wyrazac opinie' ale oba te znaczenia sa baaardzo formalne i malo uzywane (przynajmniej ja nigdy nie slyszalem takiego uzycia tego slowa) ;) pzdr
Napisano 28 Listopad 200420 l to jest ze slownika, aczkolwiek zgodze sie, ze announce bardziej by tu pasowalo. wlasnie znaczenie "oglaszam was mezem i zona" zgubilo mnie.
Napisano 29 Listopad 200420 l Autor No to skończyłem :) Wprawdzie teksturka nie jest tak dobra jak darkelfa, ale co mi tam :) - podtrzymuje temat :) Klicek i Salvator - będziecie robili? Pozdro!
Napisano 29 Listopad 200420 l mi sie podoba - przemapowales cos czapeczke czy mi sie wydaje :D bede musial cos z nia zrobic ;)... jakbys mogl, to mozesz dalej dawac modele - spodobala mi sie zabawa :P.
Napisano 29 Listopad 200420 l bede robil ale narazie powiedzmy ze jestem lekko zawalony praca , ale spoko jak zawsze sie opieprzam ^^
Napisano 29 Listopad 200420 l Fajne. Ja narazie męczę moją mangę i na nic innego nie mam czasu :/ Na nią w sumie też nie mam czasu :/
Napisano 29 Listopad 200420 l ...ciekawa facjata ale moim zdaniem zbyt duzy kontrast, popracuj nad złagodzeniem przejść miedzy tonami skóry ....
Napisano 29 Listopad 200420 l ...na pierwszy rzut oka bardzo wyraziście :) , jednak po dokładniejszym oblookaniu stwierdzam ze broda ma się ni jak do włosów ...
Napisano 29 Listopad 200420 l Jeśli ktoś zrobi jakiś video tutorial to z miłą chęcią bym go pobrał z sieci :)
Napisano 30 Listopad 200420 l Mi się dziś urodziło coś takiego. Około 4 godzin, pokazuje bez wygładzania.
Napisano 30 Listopad 200420 l Autor Klicek: No to czekamy.. Empeck: Szkoda.. Wiesz - ale jak byś znalazł chwilkę... :D Spnoza: 1.Kontrast specjalnie zwiększyłem bo wtedy było za matowo i jednolicie 2.Włosy ma spuszczone na baki i może dlatego to tak nijak wygląda Witcher: Zamieściłem niedawno progress robienia 2 głowy w tym temacie, jak chcesz to se looknij :) RK: No ładnie. Ile poly? teksturę będziesz robił? Acha - wzorowałeś się troche na Joasi D'Arc czy mi się zdaje? Czy ktoś chciałby zobaczyć moją teksturke w całej okazałości? :) Pozdro!
Napisano 30 Listopad 200420 l @ --Chris-- Nie, to nie Joanna- blueprint w załączniku ;) Dla wprawki zrobiłem magowe ciałko i pomyślałem że skoro tak to twarz też spróbuję. 906 triangli, teksturę oczywiście dodam.
Napisano 3 Grudzień 200420 l szybki jak na mnie (chyba w godzinie sie zmiescilem) crapzorek, chialem wyczaic pare nowych rzeczy co sie nauczylem.. nic dalej z tym nie bede robil
Napisano 4 Grudzień 200420 l Autor No b. ładnie oDD :D Tak poza tym to z twoimi zdolnościami mógłbyś się postarać i zrobić teksturki :)
Napisano 5 Grudzień 200420 l dzieks, no narazie robie te szybkie głowki potem pewnie beda bardziej skomplikowane rzeczy i teksturki, bo jak chce zrobic wszystko naraz to sie zapycham :P Pozatym tekstury postaci trzaskam w robocie wiec dla odmiany takie modelowanie jest miłe. weee, to jak ktos cos jeszcze pokaze ? :P
Napisano 5 Grudzień 200420 l ostatnia twarz fajna ale nie widze miejsca na oczy :o poprostu zrobiles tylko brwi bez przemyslanego miejsca na oczy jesli sie myle to wyprowadz mnie z bledu ;)
Napisano 5 Grudzień 200420 l joł dzięks, przemyślałem miejsce na oczy ! :O zrobił bym je na teksturze tak jak to robilem w przeszłości: trzepnołem jeszcze jedną łepetynke:
Napisano 9 Grudzień 200420 l To moja ostatnia głowa. około 1,2k (jakieś 1 - 2h). Na głowę chcę przeznaczyć jakieś 4 - 5k, na całą postać mam 15k. Model robię na contest na cgtalk
Napisano 10 Grudzień 200420 l no to dzis z 4h spedzilem na modelowaniu glowy patrzcie co wyszlo edit: a juz zmienilem wiec ok nie trudzcie sie z odpowiedzia ;P
Napisano 10 Styczeń 200520 l trzeba ruszyc ten temat :) model ten co wyzej lekko poprzsowany i jakies 10min retuszu zdjecia, wiem ze malo sie popisalem ale nudzi mi sie :) chcialem umiescic mala animke tej twazy ale zaduzo zajmuje ;P
Napisano 28 Kwiecień 200519 l trenuje skilla :) glowa 512 trojkatow texturka 256x256 (porozciagana jest wiem ale kiedys tam beda kcieli zrobic normal mape, wtedy texturka pojdzie do kosza ale trudno)
Napisano 28 Kwiecień 200519 l Skoro ciągle się w to bawimy... Jakaś godzina- nie patrzyłem na zegarek.
Napisano 28 Kwiecień 200519 l RK - czyz to nie Batou? :) Hatred - dawaj, dawaj widać ciągły progress i ucho fajne :)
Napisano 28 Kwiecień 200519 l No niby miał być Batou ale wyszła jakaś taka kartoflana morda... poseł granatem od pługa oderwany albo ruski gieroj.
Napisano 29 Kwiecień 200519 l RK swietna glowka poprostu troche za waska a byla by identyko ;) Hatred najs ;D
Napisano 29 Kwiecień 200519 l nom RK niezly desing, glowka ma cos szczegolnego nie to co te moje jajo, musze pomyslec nad jakims fajnym konceptem glowy cobym jaja nie dal nastepnego