darkelf Napisano 27 Listopad 2004 Share Napisano 27 Listopad 2004 po glebszym przemysleniu niech juz bedzie jak zrobiles, coby latwiej bylo oceniac teksturke a nie jakistam model. wez tylko jakos pronouncuj bitwe czy ki cholera bo nie wiadomo czy zaczynac czy nie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 27 Listopad 2004 Autor Share Napisano 27 Listopad 2004 No oczywiście że zaczynaj. Nie rozumiem słowa "pronouncuj" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 27 Listopad 2004 Share Napisano 27 Listopad 2004 neifortunny makaronizm - pronounce == oglosic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 27 Listopad 2004 Autor Share Napisano 27 Listopad 2004 Acha - dobrze wiedzieć :D Ale gdzie moge to ogłosić, jak nie tutaj... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 27 Listopad 2004 Share Napisano 27 Listopad 2004 fajny temacik, az sobie modelik z ciekawosci sciaglem, a videotutki juz mi leca dzieki chlopaki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 27 Listopad 2004 Share Napisano 27 Listopad 2004 nie dzieki, tylko bierz sie do roboty. moje wymeczone w 5h. http://free.of.pl/c/clavebonki/uvw.zip sorry za zipa ale juz mi sie spac chce i nie robilem skrinow :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 28 Listopad 2004 Autor Share Napisano 28 Listopad 2004 Naprawde bomba dresiu! :D Postaram się coś wykombinować w najbliższym terminie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 28 Listopad 2004 Share Napisano 28 Listopad 2004 wrzucam maly poglad dla leniow. dzieki chris. i na wiecej opinii czekam do cholery :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FRODO Napisano 28 Listopad 2004 Share Napisano 28 Listopad 2004 lipa nie widać ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dirty Napisano 28 Listopad 2004 Share Napisano 28 Listopad 2004 neifortunny makaronizm - pronounce == oglosic niefortunny, zgadza sie; chciales powiedziec announce jak mniemam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 28 Listopad 2004 Share Napisano 28 Listopad 2004 pronounce (Ectaco-Poland) v, 1 oświadczać 2 zdeklarować się 3 wymawiać 4 ogłosić 5 orzec 6 osądzać bliskoznaczny wyraz jak mniemam. aczkolwiek nie chcialbym sie klocic z mistrzem :)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dirty Napisano 28 Listopad 2004 Share Napisano 28 Listopad 2004 chyba cos z tymi cyferkami ci sie pomylilo, bo wg mojej skromnej wiedzy to pronounce przede wszystkim znaczy 'wymawiac' 'akcentowac'. oznacza to tez 'oglaszac' (np. oglaszam was mezem i zona) i 'wyrazac opinie' ale oba te znaczenia sa baaardzo formalne i malo uzywane (przynajmniej ja nigdy nie slyszalem takiego uzycia tego slowa) ;) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 28 Listopad 2004 Share Napisano 28 Listopad 2004 to jest ze slownika, aczkolwiek zgodze sie, ze announce bardziej by tu pasowalo. wlasnie znaczenie "oglaszam was mezem i zona" zgubilo mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 29 Listopad 2004 Autor Share Napisano 29 Listopad 2004 No to skończyłem :) Wprawdzie teksturka nie jest tak dobra jak darkelfa, ale co mi tam :) - podtrzymuje temat :) Klicek i Salvator - będziecie robili? Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 29 Listopad 2004 Share Napisano 29 Listopad 2004 mi sie podoba - przemapowales cos czapeczke czy mi sie wydaje :D bede musial cos z nia zrobic ;)... jakbys mogl, to mozesz dalej dawac modele - spodobala mi sie zabawa :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 29 Listopad 2004 Autor Share Napisano 29 Listopad 2004 Nic z mapą nie robiłem. A modele co jakiś czas bede robił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 29 Listopad 2004 Share Napisano 29 Listopad 2004 bede robil ale narazie powiedzmy ze jestem lekko zawalony praca , ale spoko jak zawsze sie opieprzam ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 29 Listopad 2004 Share Napisano 29 Listopad 2004 Fajne. Ja narazie męczę moją mangę i na nic innego nie mam czasu :/ Na nią w sumie też nie mam czasu :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spinoza Napisano 29 Listopad 2004 Share Napisano 29 Listopad 2004 ...ciekawa facjata ale moim zdaniem zbyt duzy kontrast, popracuj nad złagodzeniem przejść miedzy tonami skóry .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spinoza Napisano 29 Listopad 2004 Share Napisano 29 Listopad 2004 ...na pierwszy rzut oka bardzo wyraziście :) , jednak po dokładniejszym oblookaniu stwierdzam ze broda ma się ni jak do włosów ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Witcher Napisano 29 Listopad 2004 Share Napisano 29 Listopad 2004 Jeśli ktoś zrobi jakiś video tutorial to z miłą chęcią bym go pobrał z sieci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 30 Listopad 2004 Share Napisano 30 Listopad 2004 Mi się dziś urodziło coś takiego. Około 4 godzin, pokazuje bez wygładzania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 30 Listopad 2004 Autor Share Napisano 30 Listopad 2004 Klicek: No to czekamy.. Empeck: Szkoda.. Wiesz - ale jak byś znalazł chwilkę... :D Spnoza: 1.Kontrast specjalnie zwiększyłem bo wtedy było za matowo i jednolicie 2.Włosy ma spuszczone na baki i może dlatego to tak nijak wygląda Witcher: Zamieściłem niedawno progress robienia 2 głowy w tym temacie, jak chcesz to se looknij :) RK: No ładnie. Ile poly? teksturę będziesz robił? Acha - wzorowałeś się troche na Joasi D'Arc czy mi się zdaje? Czy ktoś chciałby zobaczyć moją teksturke w całej okazałości? :) Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 30 Listopad 2004 Share Napisano 30 Listopad 2004 @ --Chris-- Nie, to nie Joanna- blueprint w załączniku ;) Dla wprawki zrobiłem magowe ciałko i pomyślałem że skoro tak to twarz też spróbuję. 906 triangli, teksturę oczywiście dodam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 30 Listopad 2004 Share Napisano 30 Listopad 2004 Motoko! Ja może swoją mangę też dziś wrzucę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 30 Listopad 2004 Share Napisano 30 Listopad 2004 manga, bleh ;)... czekam na sdki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 30 Listopad 2004 Share Napisano 30 Listopad 2004 rób... rób... Motoko ejst spoko :D pozdr giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 3 Grudzień 2004 Share Napisano 3 Grudzień 2004 szybki jak na mnie (chyba w godzinie sie zmiescilem) crapzorek, chialem wyczaic pare nowych rzeczy co sie nauczylem.. nic dalej z tym nie bede robil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 4 Grudzień 2004 Share Napisano 4 Grudzień 2004 kolejny krapzorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 4 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2004 No b. ładnie oDD :D Tak poza tym to z twoimi zdolnościami mógłbyś się postarać i zrobić teksturki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 5 Grudzień 2004 Share Napisano 5 Grudzień 2004 dzieks, no narazie robie te szybkie głowki potem pewnie beda bardziej skomplikowane rzeczy i teksturki, bo jak chce zrobic wszystko naraz to sie zapycham :P Pozatym tekstury postaci trzaskam w robocie wiec dla odmiany takie modelowanie jest miłe. weee, to jak ktos cos jeszcze pokaze ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 5 Grudzień 2004 Share Napisano 5 Grudzień 2004 ostatnia twarz fajna ale nie widze miejsca na oczy :o poprostu zrobiles tylko brwi bez przemyslanego miejsca na oczy jesli sie myle to wyprowadz mnie z bledu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 5 Grudzień 2004 Share Napisano 5 Grudzień 2004 joł dzięks, przemyślałem miejsce na oczy ! :O zrobił bym je na teksturze tak jak to robilem w przeszłości: trzepnołem jeszcze jedną łepetynke: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 5 Grudzień 2004 Share Napisano 5 Grudzień 2004 ja tam jakos tego nie widze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soda Napisano 5 Grudzień 2004 Share Napisano 5 Grudzień 2004 Powiedzieć zostaje tylko: ZAJEBIŚCIE SUPER TEXTURKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toshio Napisano 5 Grudzień 2004 Share Napisano 5 Grudzień 2004 No nieźle oDD !! fajna głowa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 9 Grudzień 2004 Share Napisano 9 Grudzień 2004 To moja ostatnia głowa. około 1,2k (jakieś 1 - 2h). Na głowę chcę przeznaczyć jakieś 4 - 5k, na całą postać mam 15k. Model robię na contest na cgtalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 9 Grudzień 2004 Share Napisano 9 Grudzień 2004 ta-glowa-mi-sie-podoba-w-99% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 9 Grudzień 2004 Share Napisano 9 Grudzień 2004 Tylko? a ten jeden to co? No chyba że brak uszu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 10 Grudzień 2004 Share Napisano 10 Grudzień 2004 no to dzis z 4h spedzilem na modelowaniu glowy patrzcie co wyszlo edit: a juz zmienilem wiec ok nie trudzcie sie z odpowiedzia ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 10 Styczeń 2005 Share Napisano 10 Styczeń 2005 trzeba ruszyc ten temat :) model ten co wyzej lekko poprzsowany i jakies 10min retuszu zdjecia, wiem ze malo sie popisalem ale nudzi mi sie :) chcialem umiescic mala animke tej twazy ale zaduzo zajmuje ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 10 Styczeń 2005 Share Napisano 10 Styczeń 2005 hmm cos mala teksturka ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 10 Styczeń 2005 Share Napisano 10 Styczeń 2005 mala mala :) polowa 256 :) a glowa ma jakies 160poly :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 28 Kwiecień 2005 Share Napisano 28 Kwiecień 2005 trenuje skilla :) glowa 512 trojkatow texturka 256x256 (porozciagana jest wiem ale kiedys tam beda kcieli zrobic normal mape, wtedy texturka pojdzie do kosza ale trudno) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 28 Kwiecień 2005 Share Napisano 28 Kwiecień 2005 wrzuc spakowany model :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 28 Kwiecień 2005 Share Napisano 28 Kwiecień 2005 Skoro ciągle się w to bawimy... Jakaś godzina- nie patrzyłem na zegarek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christian Noir Stein Napisano 28 Kwiecień 2005 Share Napisano 28 Kwiecień 2005 RK - czyz to nie Batou? :) Hatred - dawaj, dawaj widać ciągły progress i ucho fajne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 28 Kwiecień 2005 Share Napisano 28 Kwiecień 2005 No niby miał być Batou ale wyszła jakaś taka kartoflana morda... poseł granatem od pługa oderwany albo ruski gieroj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 29 Kwiecień 2005 Share Napisano 29 Kwiecień 2005 RK swietna glowka poprostu troche za waska a byla by identyko ;) Hatred najs ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 29 Kwiecień 2005 Share Napisano 29 Kwiecień 2005 nom RK niezly desing, glowka ma cos szczegolnego nie to co te moje jajo, musze pomyslec nad jakims fajnym konceptem glowy cobym jaja nie dal nastepnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi