Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Przyszedł mi do głowy pomysł iście cyberpankowy. Bohaterem jest gość który pracował sobie w pewnej korporacji. Warunki pracy miał ciężkie, bo robił w magazynie odpadów radio aktywnych i toksycznych. W końcu organizm niewytrzymał no i gość się przekręcił. Jego pracodawca jkgdyby tego faktu nie zarejestrował, laboratorium firmy zamieniło gościa w żywego trupa. Jak większość ożywionych moja postać nie ma własnej woli ani świadomości jest animowana, w tym przypadku przez operatora znajdującego się poza skarzoną strefą magazynu odpadów. Sprytne, takiemu pracownikowi nie płacisz pensji ani ubezpieszeń zdrowotnych.

ps.

Animator porozumiewa się z trupem i steruje nią za pomocą jego cyber wszczepów.

[Edited on 8-4-2003 by Tesaurus]

[Edited on 9-4-2003 by Tesaurus]

• Odpowiedzi 20
  • Wyświetleń 2,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

skoro jestes amator to jestem ciekawy jak ci to wyjdzie,,ja tez jestem amator hyh i tez jestem ciekawy jak mi moja praca wyjdzie..

Napisano

ALes zaszalal z tymi postami. Nikt nie odpisuje, moze czekaja na twoja reakcje. Pomysl nieziemski. Juz sie nie moge doczekac pierwszych renderow . A tk na marginesie, jak bedziesz chcial cos dopisac to ncisnij odpowiedz, a pozniej wyslij odpowiedz. Powodzenia w pracy.

Napisano

pomysl swietny - z poczatku ten obrazek byl nawet taki \"smieszny\".Taki fajny zdezelowany kolo... :) podoba mi sie.

Juz sobie wyobrazam animke z tym kolesiem:

idzie idzie a tu nagle chlup - watroba mu wypadla - no to podnosi. idzie dalej dalej , cos mu w stawie kolanowym strzelilo - wywraca sie na leb - ktory toczy sie pare metrow dalej. Wstaje ... (heh to moglo by byc iscie przekomiczne)

Napisano

Ciekawie się zapowiada. Jak zrealizujesz wszystko co zamieściłeś na rysunku to będzie niezła pracka. Czekam na pierwsze rendery ;)

Napisano

fajnie fajnie...tylko te spodnie...hmm..on bedzie robil za sk8-a? bo troche nisko krocze ma

Napisano

a mi sie podobaja te spodnie - zrob takie jak w jakiejs bajce co byly wsciekle gacie

i golab kierowal niemi za pomoca jakiegos nadajnika czy czegos - (fajna bajka)

Napisano

ładnie ciekawe jak bedzie wyglądał model w 3d no no bardzo jestem ciekaw hehe

Napisano

czacha

Napisano

heh same czachy na tym forum...i coraz to lepsza od poprzedniej [piwo][spox]

Napisano

Wyłup tej czaszce oczka...

Napisano

Pomysl swietny :D naprawde bardzo mi sie podoba.

Gatkow nie podciagaj takie pasuja w koncu to kombinezon(a raczej jego resztki) a te przewaznie sa szerokie

Model zaczyna sie bardzo ladnie

Ale ... :D wybij mu ze 2 zeby bo wyglada tak jakby nawet po smierci chodzil do dentysty

Jedno oko mu wysun troche na zewnatrz i pomarszcz tak jakby zaczynalo wysychac

Hheheheheh i zrob mu w kilku miejscach (tam gdzie zostanie skora na glowie) takie klaczki (pozostalosc po wlosach

give me more :)

czekam na wiecej

Napisano

hmm.czemu wszyscy robia idealne zeby? ja nie wiem przeicerz nie kazdy ma proste zeby...wiec jesli chcesz to bys mogl je troche powykszywiac..n. krzywy zgrys:][soczek]

Napisano

Uwazam że to świetna głowka(czaszka) jest b.dobrze.. dopracowana ; )

Napisano

MARSJANIE ATAKUJA! [lol2] Ni wiecej ni mniej... Cool sie zaczyna... Tylko pamietaj o tym ze cos musi byc na tej czaszce by oczka sie trzymaly... Ale jak sadze to wiesz :P

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności