Obywatel Napisano 28 Listopad 2004 Napisano 28 Listopad 2004 Czołem :-) List jest, tylko nienapisany. Nastroje zmieniają mi się jak pory roku, więc stworzyłem taką oto scenę. Późny zimowy wieczór.
Obywatel Napisano 28 Listopad 2004 Autor Napisano 28 Listopad 2004 Druga wersja – obrazek stylizowany na starą fotografię.
jaras Napisano 28 Listopad 2004 Napisano 28 Listopad 2004 pierwsze co to fotel wydaje mi się zbyt plastikowy a drugie co to wersja b&w jest lepsza pozdo p.s. acha ! trzecie co - jeżeli to późny, zimowy wieczór to może by to podkreślić padającym za oknem śniegiem ? + śnieg na parapecie + zamarznięta szyba w kącikach okna?
ChaoSMakeR Napisano 28 Listopad 2004 Napisano 28 Listopad 2004 hehehe to ja mam plan zrobie mikolaja i nazwe scenke palec od nogi :D a co do scenki to chyba cos z tym swiatlem nietak ale nieczepiajac sie sczegolow to wyglada fajnie :)
KLICEK Napisano 28 Listopad 2004 Napisano 28 Listopad 2004 czarnobiala wersja mi bardziej przypadla do gustu ;)
Ania Napisano 28 Listopad 2004 Napisano 28 Listopad 2004 fotel sie za bardzo swieci. ale atmosfere obrazek ma, szczegolnie wersja kolorowa. sniegu bym nie robila.
polka dot Napisano 28 Listopad 2004 Napisano 28 Listopad 2004 ładne, ale zmienilbym ksztalt fotela.. jakis taki dziecinny. moze ten material sprawia takie wrazenie? sproboj jakiegos velveta moze ;)
MareG Napisano 28 Listopad 2004 Napisano 28 Listopad 2004 ...za oknem ufoki lądują?! Podoba mi się w obu wersjąch, choć w BW i w kolorze również - zdecydowanie należało by rozjaśnić klosze lampek! Fotel do poprawki bo jest taki "wylany" jak z tworzywa i ma bliki:) Obrazek z zaokrągloną ramką nie pasuje - zdecydowanie nalegam by kłół w oczy typową prostokątną ramką! Rozbijesz w ten sposób taką nieco "napompowaną" atmosferę przedmiotów. Pomimo tego pozytywna praca! Pozdro
martez Napisano 28 Listopad 2004 Napisano 28 Listopad 2004 Pracka przyjemna według mnie, ma jakiś klimacik...przydało by sie poprawić kontrast w B&W.
tweety Napisano 28 Listopad 2004 Napisano 28 Listopad 2004 B&W lepsza od kolorowej (może popracuj nad sepią). Zmień fotel na stary z materiału i połóż albo rzuć na niego koc, poza tym MareG ma rację obrazek powinien być w prostokątnej ramce. Zrób stolik nieco niższy i ie ze szkła ale z drewna, na podłodze połóż dywan zamiast paneli no i dodaj firankę w oknie (taka stara ciężka firana jakie mają babcie :). Pomysł jest fajny ale lepiej by wyglądało gdybys wystylizował pokój na lata 20 XX wieku (chyba wiesz o co chodzi). Natomiast tytuł obrazka... może połóz kartke na stole obok ładne pióro i na tym skoncentruj cały kadr? ------EDIT-------- poprawiłem twój obrazek na pseudosepię (mam nadzieję że nie masz nic przeciwko):
Marcin Y Napisano 28 Listopad 2004 Napisano 28 Listopad 2004 mnie się ramka owalna bardziej podoba w kontekście atmosfery i wyglądu sceny - tym bardziej, że w prostokątnej ramce byłby to zwykły obrazek a tak konceptualnie jest ciekawiej
soshka.cg Napisano 28 Listopad 2004 Napisano 28 Listopad 2004 Podoba mi się :) przyjemne dla oka - jak jeszcze zmienisz tak jak sugerują koledzy powyżej to będzie miodzio.
Salvator Napisano 28 Listopad 2004 Napisano 28 Listopad 2004 hmm bakuje mi tu strasznie jakiegoś radiosity, GI, czy czegokolwiek, co rozjaśni niektóre miejsca. podoba mi się, nie wiem czemu kojarzy mi się z kominkiem Traitora :)
curka Napisano 28 Listopad 2004 Napisano 28 Listopad 2004 czarnobiala wersja wyglada fajnie, ale gdybys w jakis sposob uwydatnil ten list (nawet troche nienaturalnie rozjasniajac go) to przyciagalby wzrok i kompozycja bylaby lepsza. poza tym to by bardziej bronilo tytulu scenki. ale to tylko moje zdanie. pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi