kliment woroszyłow Napisano 3 Grudzień 2004 Share Napisano 3 Grudzień 2004 Wiem że to trzeci tiger na tym forum...ale co tam! chetnie wymienie uwagi z poprzednikami:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 3 Grudzień 2004 Share Napisano 3 Grudzień 2004 sam model wyglada ciekawie ale tekstury mnie nie przekonuja... pozatym daj render, w ktorym jest troche mniejszy ten tygrysek... i uprzdzam nastepne watki POKAZ SIATKE!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 3 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2004 jak uruchomie kompa w domu to podesle siatki do moich modeli mam problem ze sprzętem i musze się z nim uporac.:) co znaczy mniejszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 3 Grudzień 2004 Share Napisano 3 Grudzień 2004 jednym slowem w calym kadrze tygrys cala geba jest! pokaz wiecej przstrzeni wokol niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 3 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2004 Mniejszy?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 3 Grudzień 2004 Share Napisano 3 Grudzień 2004 fakt faktem ze textury nie sa dobr o czym powiedzial juz kulki (a propo Kulki - pamietasz ze miales dac ustawienia pewnej sceny;)?). No i kolejna wazna rzecz - szkoda ze nie ma scenografi lub nawet szkoda ze nie wbiles modelu w jakies tlo. Moze jednak to poprawisz?. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 4 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2004 może kiedyś jak starczy czasu to powtykam te pojazdy w jakąś scenerię....zobaczymy.Co do mapingu..to istotnie nie jest to moja mocna strona. moze ktoś cos podpowie?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 4 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2004 Kulki, specjalnie dla ciebie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayacuza Napisano 19 Styczeń 2005 Share Napisano 19 Styczeń 2005 dobre i tez zle okej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 19 Styczeń 2005 Share Napisano 19 Styczeń 2005 ogolnie model super- a co do malowanka - to moze cos w ten desen? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchias Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 Fajny ten twój tygrys Kliment szkoda tylko że tak samotnie stoi nie myślałeś żeby jakąś scenkę skomponować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 "A Matchias'owi gratulujemy refleksu" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 O rany ale fajny :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 E no przecież zrobi jakąś scenke napewno :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 wizz uzywaj opcji 'Edytuj' - to nie boli ;f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchias Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 "A Matchias'owi gratulujemy refleksu" :) No co, przecież nowy tu jestem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 24 Sierpień 2005 Share Napisano 24 Sierpień 2005 Oj, no ja tylko żartuję ;) Zresztą ja też mam mało, tylko 54 [komentarze] na karku ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 24 Sierpień 2005 Share Napisano 24 Sierpień 2005 No modelik rasta. Dodaj teksturki jak radzi eco i bedzie orgazmistycznie. pozdrawiam, amen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 25 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2005 Dzieki, miło ze sie podoba...topik lekko odgrzany:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 jak odgrzany to warto do niego wrócić, przecież nie skasowałeś modelu :D Dodam jeszcze, że światło też nie jest dobre chyba tylko jedno jest w scenie i do tego takie miękkie cienie przez co wydaje się małym modelikiem. I na przyszłość w kwesti pokazywania siatki wystarczy wcisnąć f3 i f4 dzięki czemu będzie widok cieniowany z obrysem poligonów, potem printscr i wkleić do photoshopa czy innej cholery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wooka Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 Najlepiej do painta :D Model fajny ale mnie tez nie przekonuja textury... Ale do niczego nie zmuszam:P rob co chcesz:) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 Oj podoba sie czolgus podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 25 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2005 heh....pomysle, moze do niego wróce. Ale po remoncie:) Wtajemniczeni wiedza o czym mówie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi