Napisano 3 Grudzień 200420 l Wiem że to trzeci tiger na tym forum...ale co tam! chetnie wymienie uwagi z poprzednikami:)
Napisano 3 Grudzień 200420 l sam model wyglada ciekawie ale tekstury mnie nie przekonuja... pozatym daj render, w ktorym jest troche mniejszy ten tygrysek... i uprzdzam nastepne watki POKAZ SIATKE!!!
Napisano 3 Grudzień 200420 l Autor jak uruchomie kompa w domu to podesle siatki do moich modeli mam problem ze sprzętem i musze się z nim uporac.:) co znaczy mniejszy?
Napisano 3 Grudzień 200420 l jednym slowem w calym kadrze tygrys cala geba jest! pokaz wiecej przstrzeni wokol niego.
Napisano 3 Grudzień 200420 l fakt faktem ze textury nie sa dobr o czym powiedzial juz kulki (a propo Kulki - pamietasz ze miales dac ustawienia pewnej sceny;)?). No i kolejna wazna rzecz - szkoda ze nie ma scenografi lub nawet szkoda ze nie wbiles modelu w jakies tlo. Moze jednak to poprawisz?. Pozdrawiam.
Napisano 4 Grudzień 200420 l Autor może kiedyś jak starczy czasu to powtykam te pojazdy w jakąś scenerię....zobaczymy.Co do mapingu..to istotnie nie jest to moja mocna strona. moze ktoś cos podpowie?:)
Napisano 23 Sierpień 200519 l Fajny ten twój tygrys Kliment szkoda tylko że tak samotnie stoi nie myślałeś żeby jakąś scenkę skomponować?
Napisano 23 Sierpień 200519 l "A Matchias'owi gratulujemy refleksu" :) No co, przecież nowy tu jestem :)
Napisano 24 Sierpień 200519 l Oj, no ja tylko żartuję ;) Zresztą ja też mam mało, tylko 54 [komentarze] na karku ;D
Napisano 24 Sierpień 200519 l No modelik rasta. Dodaj teksturki jak radzi eco i bedzie orgazmistycznie. pozdrawiam, amen
Napisano 25 Sierpień 200519 l jak odgrzany to warto do niego wrócić, przecież nie skasowałeś modelu :D Dodam jeszcze, że światło też nie jest dobre chyba tylko jedno jest w scenie i do tego takie miękkie cienie przez co wydaje się małym modelikiem. I na przyszłość w kwesti pokazywania siatki wystarczy wcisnąć f3 i f4 dzięki czemu będzie widok cieniowany z obrysem poligonów, potem printscr i wkleić do photoshopa czy innej cholery.
Napisano 25 Sierpień 200519 l Najlepiej do painta :D Model fajny ale mnie tez nie przekonuja textury... Ale do niczego nie zmuszam:P rob co chcesz:) pozdrawiam
Napisano 25 Sierpień 200519 l Autor heh....pomysle, moze do niego wróce. Ale po remoncie:) Wtajemniczeni wiedza o czym mówie.