Napisano 4 Grudzień 200420 l Elo elo :) Ostatnio wyskrobałem sobie taki szkic. Koło godzinki pracy jak zawsze w późnych godzinach nocnych :) Mam zamiar to jakoś pokolorować - macie może jakiś pomysł ?? pozdr giorgione
Napisano 6 Grudzień 200420 l hmmm w którejś z twoich prac widziałem już taką pozę ;] mnie się najbardziej podoba ten włochacz na dole. wyeksponuj go proszę ;)
Napisano 6 Grudzień 200420 l Autor Nom - dziekiza komennty no i prosze o radę odnośnie tych kolorków:D moja gargoilica miała podobną poze - podobną:D a gostek na dole na pewno zostanie wyeksponowany:D cuś tam wymyślę:D pozdre giorgione
Napisano 7 Grudzień 200420 l dla mnie pierwsza klasa, ja bym zostawil w kolorystyce szarosci, tylko troche kontrast podkrecil, tzn bardziej szczegoly zaakcentowal. Ale ja sie nie znam. Ja tutaj tylko sprzatam :)
Napisano 7 Grudzień 200420 l Z kolorkami to cos z gustem i klimatem poprosimy. Mam nadzieje, ze pomoglem ;) Oba obrazki bardzo fajne!
Napisano 7 Grudzień 200420 l qrde no strasznie fajne .... Z tego ostatniego screena ...kreska bardzo podobna do Arantzay ....ogien!