giorgione Napisano 4 Grudzień 2004 Napisano 4 Grudzień 2004 Elo elo :) Ostatnio wyskrobałem sobie taki szkic. Koło godzinki pracy jak zawsze w późnych godzinach nocnych :) Mam zamiar to jakoś pokolorować - macie może jakiś pomysł ?? pozdr giorgione
Georgas Napisano 4 Grudzień 2004 Napisano 4 Grudzień 2004 Fajny ten diabełek .Oczywiście kolor dominujący powinien być czerwony
scelt Napisano 4 Grudzień 2004 Napisano 4 Grudzień 2004 Piekelnie fajne ;) Na kompie masz to zamiar kolorowac ?
Salvator Napisano 6 Grudzień 2004 Napisano 6 Grudzień 2004 hmmm w którejś z twoich prac widziałem już taką pozę ;] mnie się najbardziej podoba ten włochacz na dole. wyeksponuj go proszę ;)
giorgione Napisano 6 Grudzień 2004 Autor Napisano 6 Grudzień 2004 Nom - dziekiza komennty no i prosze o radę odnośnie tych kolorków:D moja gargoilica miała podobną poze - podobną:D a gostek na dole na pewno zostanie wyeksponowany:D cuś tam wymyślę:D pozdre giorgione
Por@szek Napisano 7 Grudzień 2004 Napisano 7 Grudzień 2004 dla mnie pierwsza klasa, ja bym zostawil w kolorystyce szarosci, tylko troche kontrast podkrecil, tzn bardziej szczegoly zaakcentowal. Ale ja sie nie znam. Ja tutaj tylko sprzatam :)
leander Napisano 7 Grudzień 2004 Napisano 7 Grudzień 2004 Z kolorkami to cos z gustem i klimatem poprosimy. Mam nadzieje, ze pomoglem ;) Oba obrazki bardzo fajne!
Fr3d3k Napisano 7 Grudzień 2004 Napisano 7 Grudzień 2004 qrde no strasznie fajne .... Z tego ostatniego screena ...kreska bardzo podobna do Arantzay ....ogien!
Rekomendowane odpowiedzi