Jump to content

Recommended Posts

• Replies 24
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tia, ale na szczeście większość nic nie robi, bo inaczej przeglądanie forum zajmowałoby mi jeszcze więcej czasu ;] powodzenia Husky na nowej drodze życia z wielce absorbującym max3d ;]

Posted

No właśnie Rascal - pewnie połowa to trutnie zadający po raz n-ty to samo błache pytanie zamiast korzystać z wyszukiwarki ALBO pokazują swój pierwszy "wymodelowany" box (w centralnym kadrze) dodając uwagę - że wreszcie postanowili coś pokazać zaznaczając, że programu używają od dwóch tygodni... ;)

Posted

a ja uważam ,że z polską tzw. "sceną 3d" wcale nie jest najgorzej - 3ma poziom -

słyszy się tu i ówdzie o wielkich polskich animacjach ... np. "Katedra" :) ... albo " Sztuka spadania" albo ...... niech pomyślę ..... "Corion" albo ...... "3may" .... albo

" Mantis" ... albo " Aparatus" ...albo " sen Kowalskiego" itd , itp . wcale nie jest najgorzej ! im więcej grafików tym lepiej ! niech będzie 20 kafli !!! albo 6666666 kafli jakby wolał rowr ;) pozdro dla tych 5 kafli :)

Posted

Gotham ... ale kto ma wszystkim - wszystko za złe ??? nie rozumiem :( ja ,

np. osobiście życzę wszystkim - wszystkiego najlepszego

pozdrawiam

jaras

p.s aleś mnie wkurzył tym " ... Grunt to mieć wszystkim wszystko za złe ... " :)

Posted

jaras: polska mentalnosc;)

a co do wybitnych animacji to sa one tworzone przez tych samych ludzi wiec tu nie widze zabardzo progressu, no ale przynajmniej te "stare pryki";))))) trzymaja poziom:)

Posted

Gotham - to dobrze ,że to nie do mnie bo już Cię chciałem wyzwać na pojedynek "na gołe klaty" ;)

pozdrawiam

p.s. spoko

p.s.2 - sinclar i Marcin Sławek zostali zaliczeni do "pryków" hihi ;)

Posted

extra, ku..a ..faktycznie mlodzieniaszkiem nie jestem, ale za starego/zgrzybialego/pokreconego reomatyzmen i altzhaimerem piernika sie nie uwazam ..khe ..czy pryka ..jeden grzyb.

khe kurna ! :]