Piotr Dobosz Napisano 9 Grudzień 2004 Napisano 9 Grudzień 2004 http://film.onet.pl/0,0,1021402,wiadomosci.html
Salvator Napisano 9 Grudzień 2004 Napisano 9 Grudzień 2004 mnie zniszczyły komentarze, szczególnie gościa który stwierdził, że zrobiłby to samo, ale nie ma sprzętu ;]
dzudzu Napisano 9 Grudzień 2004 Napisano 9 Grudzień 2004 to biedny jest ... żadana dziewczyna go nie będzie chciała :/
Piotr Dobosz Napisano 9 Grudzień 2004 Autor Napisano 9 Grudzień 2004 heheh to musi byc naprawde biedy chlopczyk:) pewnie ma 9 lat i ostatnio chcial zostac kominiarzem a teraz grafikiem 3d
Por@szek Napisano 9 Grudzień 2004 Napisano 9 Grudzień 2004 szczerze nie ogladalem tego jeszcze, ostatnio jestem troche zacofany, kompletny brak czasu. Stwierdzam jednak z zalem ze poraz kolejny polacy pokazali swoja prawdziwa nature. Zal mi. Mowie tutaj o ogole a nie o poszczegolnych jednostkach. Nie dziwie sie za na zachodzie okreslenie kogos polaczkiem to najgorsza obelga. Pamietajac katedre, napewno jest wykonany solidnie. Moze bez fajerwerkow ale ma swoj styl(przynajmniej to co widzialem an trailerze) natomiast bedzie dawal do myslenia. Zakaldajac ze ktos ma czym i mu sie chce. BTW- co to je rektoskop??
leander Napisano 9 Grudzień 2004 Napisano 9 Grudzień 2004 Juz drugi raz dzis slysze o "prawdziwej naturze polakow". Nie ma czegos takiego. Jest jakis odsetek kompletnych debili (wyksztalcenie tu nie gra roli), ktorzy psuja nam humor w codziennych sytuacjach i robia wies za granica. Dobrze, ze jest troche takich Tomkow, ktorzy glosno ten stereotyp obalaja.
Bill Napisano 9 Grudzień 2004 Napisano 9 Grudzień 2004 komentarz z onetu POPIERAM!!!! w Ameryce jeden znany aktor dostanie za jedna role nawet 20mln dolarów, a nasz Bagiński nawet połowy z tego nie zobaczy i tego jestem pewien (odnoszę się do filmu "Sztuka Spadania") :-)
Mateusz Napisano 9 Grudzień 2004 Napisano 9 Grudzień 2004 leander: Dokladnie, granica nieprzebiega w narodowosci, lecz w człowieku. Czasem tylko narodowość (grupa społeczna) narzuca jakies postawy, ktore staja sie popularniejsze. Ale muszę z przykroscia stwierdzic ze niestety nie "odsetek", lecz wiekszosc ludzi jest głupia. Człowieka i jego inteligencje ocenia sie po jego wyborach, czynach. (Ostatnio, przegladajac sondaze, zalamalem sie, SLD zyskalo poparcie!, czemu, moze z powodu wszystkich tych afer? moze dlatego ze zal im Pęczakow i innych "ofiar"? niewiem. Ale ludzie sa glupi. Dlatego jestem na nie dla D**okracji) Chyba troszke poza tematem, wybaczcie.
Reanimator Napisano 9 Grudzień 2004 Napisano 9 Grudzień 2004 Tak jak mowi Leander, ktory zreszta sam obala mit o "Warszawce";)
ChaoSMakeR Napisano 9 Grudzień 2004 Napisano 9 Grudzień 2004 nie no ci ludzie maja mistrza :D najbardziej mnie rozbawila pewna babka ktora napisala o tym ze katedra naklania do satanizmu :D:D:D szkoda ze wczesniej tego niewidzialem to dzien zpewnoscia bylby weselszy :D
sbx Napisano 9 Grudzień 2004 Napisano 9 Grudzień 2004 zawsze to dobra reklama, lecz na nagrady to chyba trudno liczyc w usa ktore prawie wylacznie swoich tworcow nagradza, co raczej nie dziwnic powinno nikogo :)
uncle Napisano 9 Grudzień 2004 Napisano 9 Grudzień 2004 u nas dostanie conajwyzej "usmiech polsatu" ;)
Marcin Y Napisano 10 Grudzień 2004 Napisano 10 Grudzień 2004 cieszy mnie że Bagińskiemu się udaje i tyle - zasłuzył na uznanie z pewnością - a na "komentarze" onetu to jedno wielkie nieporozumienie i zwykły rynsztok co wgmnie skutecznie obniża jakość tego portalu. Piotr-> zostaje Ci tylko wziąść kija, ubrać sandały i nawracać ;)
Rekomendowane odpowiedzi